Gwyneth Paltrow uit de kleren voor 50e verjaardag

Zonder kleding, mét gouden bodypaint.

Lees ook

Gwyneth Paltrow mocht gisteren 50 kaarsjes uitblazen en viert dat in stijl: zonder kleding, mét gouden bodypaint. We kunnen maar één ding zeggen, 50 looks good on you, Gwyneth!

Golden 50’s

Op het Instagram account van Gwyneth’s lifestylemerk Goop werd een foto gedeeld die weinig aan de verbeelding overlaat. De actrice draagt niets anders dan gouden bodypaint over haar hele lichaam. “There are birthday suits and then there are *birthday suits*. Happy 50th birthday, GP.” luidt het bijschrift. Ook Gwyneth plaatste één van die kiekjes, die werden gemaakt door fotograaf Andrew Yee. “50”, schreef ze er kort maar krachtig bij. Onder de foto kan de blondine op een overvloed aan felicitaties rekenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door goop (@goop)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andrew Yee (@andrewyee_photo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ouder worden

De shoot is een knipoog naar een scene uit de James Bond-film Goldfinger uit 1964, waarbij Bond Girl Shirley Eaton ook helemaal bedekt was met gouden verf. Gwyneth had vooraf zelf geen idee wat haar te wachten stond. “Ik weet alleen dat ik naakt moest zijn en dat ze mij zouden verven met gouden bodypaint”, vertelt ze op Goop.

Wat ze wel weet, is dat ze het heerlijk vindt om ouder te worden. “Het voelt zo goed om 50 te worden!” jubelt ze. “Deze shoot brengt het gevoel van energie en optimisme dat ik ervaar over.”

Bron: Telegraaf, Goop | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook