Chantal Janzen reageert op geruchten over vreemdgaan man

"Als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd..."

Lees ook

Net als veel andere BN’ers moet ook Chantal Janzen geloven aan de roddels van Juice Kanalen. Volgens de populaire gossip accounts zou het flink rommelen in het huwelijk van de presentatrice, omdat haar man Marco vreemd zou gaan. Chantal reageert.

Vuile praat

In de editorial van het nieuwe nummer van &C praat Chantal over de geruchten die rondgaan over haar huwelijk. Volgens een juice kanaal zou haar man Marco regelmatig afspraakjes met andere dames hebben in een hotel. De presentatrice laat zich niet kennen, want ze weet dat ‘vuile praat en roddels’ bij het vak horen. “Iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen. Of het nou waar is of niet”, legt ze uit. Samen met familie en vrienden lacht ze de roddels daarom weg, maar toch doet het haar wel wat. Vooral omdat er kinderen bij betrokken zijn die het nieuws ook lezen, schrijft ze.

Schade

Chantal ontkent niet dat veel roddels ook wél waar zijn. “Er wordt natuurlijk ook veel gebracht wat waar is”, zegt ze over het The Voice schandaal. Maar verder heeft de buitenwereld volgens haar niks te maken met het leven van een ander die vreemdgaat of teveel drinkt. Vooral omdat het echt veel schade kan toebrengen aan families. “Als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd… De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar kwijt.”

Ramptoerisme

De presentatrice hoopt dat het “online pesten” nooit zo ver zal gaan, dat het verkeerd afloopt. “Het lijkt wel een vorm van ramptoerisme”, vertelt ze. “Ik hoop dat het brengen van écht vreselijke berichten nooit zo erg gaat zijn dat iemand hierdoor het leven niet meer ziet zitten. Ik blijf en wil geloven dat deze contentmakers nooit zóver zullen gaan”, sluit ze af.

Bron: &C, RTL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook