Astrid en Harmjan klappen uit de school over B&B Vol Liefde

"Ze hebben zitten stoken", aldus het koppel.

Lees ook

Ze waren absoluut één van de favorieten uit het tweede seizoen van B&B Vol Liefde: Astrid en Harmjan. Ze zijn tot over hun oren verliefd en er zou zelfs al voorzichtig van samenwonen gesproken kunnen worden, al kwam die goede klik in het programma niet helemaal zo over… “RTL heeft zitten stoken”, vertellen ze nu aan De Telegraaf.

Dolgelukkig

Astrid en Harmjan zijn dolgelukkig samen. Slechts vier dagen na zijn vertrek uit Oostenrijk, keerde hij alweer terug. “Ik ben zo verliefd op Astrid en de gevoelens zijn wederzijds. Ze is een fantastische, lieve, mooie vrouw”, vertelt hij. Astrid vult aan: “Ook de kinderen hebben Harmjan in hun harten gesloten.”

Geen regie

En dat is toch best een verrassing. In het programma waren nogal wat botsingen te zien tussen Astrid en Harmjan, waardoor kijkers twijfelden of het wat zou worden tussen de twee. Volgens het koppel is dat echter puur door de manier waarop er werd gefilmd. RTL zou de leuke momenten veel minder hebben gefilmd, vertellen ze. “De filmploeg heeft me continu getriggerd. Ze wisten exact hoe ze mij uit mijn comfortzone moesten krijgen. Juist op die momenten zonderde ik me af en kregen de kijkers het beeld voorgeschoteld dat ik me met mijn kinderen Olivier en Noah ging opsluiten”, vertelt Astrid.

Volgens Harmjan ging het zo ver, dat het voelde alsof ze geen regie meer hadden over hun leven. “Terwijl Astrid en ik buiten de camera’s om serieuze, diepgaande gesprekken voerden over onder meer wederzijdse verwachtingen, het samen runnen van de B&B en zelfs over de kinderen, werden we regelmatig gepusht om ons publiekelijk te uiten. Bepaalde zaken wil je gewoon voor jezelf houden. Dat is écht privé.”

Juiste beslissing

Verder is Harmjan niet te spreken over de manier waarop de productie zich zou hebben bemoeid met de tijden indelen van Astrid en haar kinderen. “Als je kinderen hebt die op gezette tijden moeten eten, naar school gaan en ook aandacht nodig hebben, dan moet je dat respecteren. Dat deden ze niet.”

Maar eind goed, al goed, want binnenkort trekt Harmjan officieel in bij zijn grote liefde. “Geloof me, ik weet dat ik de juiste beslissing heb genomen.”

Bron: Lovereality, RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook