Elegance tipt: de leukste to do’s

Maak je aantekeningen in je agenda?

Van een hippe lunchtent tot romantisch dineren en van een nieuw shopadresje, niet te missen festival en must see bioscoopfilm: iedere maand staan er nieuwe to-do’s in de agenda voor je klaar.

Sézane opent pop-up store midden in Amsterdam
Het prachtige merk Sézane brengt een stukje Parijs naar Amsterdam met een pop-up midden in de hoofdstad. Met de opening van de shop op de Utrechtsestraat 30 kunnen klanten het Parijse universum van Sézane binnenstappen en de langverwachte najaarscollecties ontdekken. Ook worden sieraden, schoenen en tassen van het merk, rechtstreeks uit Frankrijk, tentoongesteld in de winkel. Er zal zelfs iets voor mannen zijn, want het zustermerk van Sézane, Octobre Editions, zal later in het najaar ook beschikbaar zijn met een selectie. Net als elke Sézane boetiek, is de ruimte ontworpen om aan te voelen als een droomappartement in Parijs. En wij kunnen verklappen: dat is goed gelukt! Alvast de collectie bekijken? Dat kan hier.

Sezane

Shoppen zonder kids: Designer Outlet Roosendaal opent Rosie’s Play Area
Dit voorjaar werd het winkelaanbod in Designer Outlet Roosendaal niet alleen uitgebreid met verschillende winkels en horecagelegenheden, maar ook met nieuwe speeltuin Rosie’s Play Area. Een waar paradijs voor kinderen van alle leeftijden, zodat een dagje naar de outlet leuk is voor het hele gezin. Er zijn drie grote klim- en speeltoestellen en twee grondtoestellen verdeeld over verschillende levels, ook overdekt voor regenachtige dagen. Terwijl jij lekker ontspannen en met hoge kortingen shopt bij winkels als Levi’s, Scotch & Soda, Karl Lagerfeld, Guess en nog veel meer, hebben de kinderen maar liefst 350m2 een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken. Meer informatie over de outlet vind je hier.

Cirque du Soleil komt naar Rotterdam met adembenemend ijsspektakel
Na enkele jaren gedwongen stilstand, keert Cirque du Soleil eindelijk terug naar Europa met de show CRYSTAL. Hierin verkent het Canadese gezelschap voor het eerst de artistieke mogelijkheden van het ijs. Door de unieke combinatie van ongeëvenaarde schaatskunst, adembenemende acrobatiek, originele muziek en de verbluffende decors en visuals waar Cirque du Soleil bekend om staat, is een spectaculaire show ontstaan. Deze show is niet eerder in Nederland opgevoerd en zal vanaf donderdag 22 september 2022 zesmaal te zien zijn in Rotterdam Ahoy. Tickets kun je hier kopen.

Verwen jezelf met een huidbehandeling bij BLOY
De zomer is helaas bijna ten einde. Tijd om de balans op te maken dus! Want hoewel je iedere dag naar je SPF grijpt, heeft je huid toch het een en ander te verduren gehad. Gelukkig is met een behandeling van BLOY Institute de huidschade makkelijk te herstellen. Van de Pascaud Fruitzuur peeling tot de Venus Viva tegen pigmentvlekken; na deze behandelingen is je huid helemaal klaar voor het najaar. Je maakt hier een afspraak.

Roku Gin opent allereerste Nederlandse pop-up-bar
Roku Gin geeft liefhebbers op 23 en 24 september een inkijkje in hun filosofie: voor het eerst openen zij een pop-up-bar in Taiko Bar, de bar van topchef Schilo van Coevorden en onderdeel van het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Het idee achter het concept is om de gasten de overgang van de zomer naar de herfst te laten proeven door middel van een culinaire reis, uiteraard met de bijbehorende gin cocktails en bar bites ontwikkeld door Roku Gin en Taiko Amsterdam. Reserveer hier jouw plekje

Een nieuw restaurant ontdekken, de mooiste flex werkplekken vinden, een festival dat je niet mag missen, een shopadresje waar je écht naar toe moet en nog veel meer… Ga jij er graag op uit? Dan kun je hier je hart ophalen. Iedere maand vind je hier op Elegance een nieuwe uitagenda met hotspots die je niet wilt missen.

Laatste nieuws