Fashiondesigner Diane von Furstenberg deelt zwempakselfie: ‘Own it’

De 75-jarige designer deelt een inspirerende quote bij de foto.

Lees ook

Een selfie maken in zwemkleding is heus niet alleen besteed aan jongeren. Diane von Furstenberg is het daar helemaal mee eens en deelde daarom een zwempakselfie op Instagram. Ook laat ze daarbij weten dat er geen leeftijdslimiet is om vol zelfvertrouwen op een zwemkledingfoto te schitteren. 

Stralen 

Diane is behoorlijk fanatiek op Instagram en deelt dan ook veel foto’s met haar volgers. Zo liet ze eerder al eens weten dat ze het heerlijk vindt om lang te zwemmen. “Mijn favoriete manier van mediteren is urenlang zwemmen.” Daarbij deelde ze meestal een foto van haar in een wetsuit, maar dit keer gooide ze het over een andere boeg. 

Zo plaatste de modeontwerpster onlangs een foto op Instagram waarop te zien is dat ze een knalrood badpak draagt. “Selfie op 75-jarige leeftijd? Trying to own it!”, deelt Diane in de caption. Ook deelt ze daarbij dat het dagelijks zwemmen haar een confident boost. “Ik weet dat ik had moeten lachen, maar het voelde gek om naar mezelf te lachen. Ik ben dankbaar”, voegde ze er later aan toe. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diane von Furstenberg (@therealdvf)

Lovende reacties

Veel van Diane’s volgers zijn razend enthousiast over de foto van de designer. “Fearless and beautiful”, reageert supermodel Iman. En ook filmregisseuse Ava DuVernay, actrice Andie MacDowell en comedienne Lilly Singh zijn onder de indruk van de foto. 

Bron: Shape | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook