Dankzij deze hack hoef je nooit meer een broek te passen

Ideaal!

Lees ook

Wij op de redactie zijn gróót fan van shoppen: winkel in, winkel uit, op zoek naar de leukste koopjes en nieuwste musthaves. We zouden het dagelijks kunnen doen (mits het budget het toelaat…). Toch is er één groot nadeel aan winkelen waar helaas nog geen oplossing voor is gevonden: de ellenlange wachtrijen bij de paskamers.

Te skinny

Vooral bij grote ketens zoals H&M, ZARA en Mango kunnen deze wachtrijen je geduld enorm op de proef stellen. We weten immers allemaal: heb je eindelijk een paskamer kunnen bemachtigen, dan haast níemand zich meer en ga je op je dooie gemak al je items één voor één passen. Maar toch heb je soms gewoon géén zin om zo lang in de rij te staan.

Lifehack

Mee naar huis nemen zonder passen kan, maar de kans is groot dat die skinny jeans net iets te skinny valt. Zit jij weer met een miskoop. Gelukkig bestaat onderstaande gouden tip: je broek om je nek meten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zelf doen

Het gaat als volgt: je neemt je broek van de hanger, knoopt hem dicht en neemt hem vast bij de taille. Je wikkelt de broek rond je nek en als de uiteinden bij elkaar komen, betekent dit dat de broek (perfect) past. Als er wat speling over blijft, dan is de pasvorm wat losser. Lukt het niet om de broek helemaal om je nek te krijgen, dan gaat om je buik ook niet lukken. Ideaal!

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook

handtas

Dit wil je: een (regen)jasje voor je handtas

Net als dat je zelf een jas aantrekt bij slecht weer, kan jouw tas nu ook schuilen onder haar cape.
pluisjes

Zo geeft je wintertrui nooit meer pluisjes af

Eeen zorgen, err zijn verschillende oplossingen voor.
Mode-items

5 Mode-items die je deze winter warm houden

Na de overdadige feestdagen-gekte hunker je met smart naar de lente, een aangename temperatuur en luchtige jurkjes. Helaas laat dat allemaal nog even op zich wachten en moeten je eerst nog minimaal twee 'koude' maanden zien te overbruggen. In stijl, welteverstaan. En met deze items.