De mooiste streetstyle looks van Copenhagen Fashion Week

Inspiratie genoeg!

Lees ook

Afgelopen week stond Kopenhagen in het teken van mode voor Copenhagen Fashion Week. Fashionliefhebbers van over heel Europa waren in de Deense hoofdstad te vinden om te genieten van mode. Minstens zo interessant waren de streetstyle-looks.

Fashion

Zeg je Kopenhagen, dan zeg je mode. En zeg je Scandinavië, dan zeg je eigenlijk ook mode. Niet voor niets dat Copenhagen Fashion Week vaak gezien wordt als de hub waar menig modeliefhebber samenkomt. Alle ingrediënten waren dit jaar aanwezig om de eerste Fashion Week voor Spring/Summer 2023 een groot succes te maken.

Streetstyle

Niet alleen de runways bieden brengen ons op mooie fashion-ideeën, ook de opvallende streetstyle-looks zorgen voor veel inspiratie. Kijk mee.

Fashion Weeks

De modetrein tuft langzaam weer verder, want 31 augustus begint Amsterdam Fashion Week. Daarna begint op 9 september New York Fashion Week, op 16 september Londen Fashion Week en op 20 september Milaan Fashion Week. Kortom, genoeg om naar uit te kijken!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook

handtas

Dit wil je: een (regen)jasje voor je handtas

Net als dat je zelf een jas aantrekt bij slecht weer, kan jouw tas nu ook schuilen onder haar cape.
pluisjes

Zo geeft je wintertrui nooit meer pluisjes af

Eeen zorgen, err zijn verschillende oplossingen voor.
Mode-items

5 Mode-items die je deze winter warm houden

Na de overdadige feestdagen-gekte hunker je met smart naar de lente, een aangename temperatuur en luchtige jurkjes. Helaas laat dat allemaal nog even op zich wachten en moeten je eerst nog minimaal twee 'koude' maanden zien te overbruggen. In stijl, welteverstaan. En met deze items.