Zien: dit is de man van Angela Groothuizen

Hij laat zich niet vaak zien.

Lees ook

Angela Groothuizen praat regelmatig in de media over haar (open) relatie. Maar wie al ruim 30 jaar haar grote liefde is, weten maar weinig mensen, want hij laat zich niet graag in de spotlights zien. Wij gingen op onderzoek uit.

Open relatie

Angela en Rob zijn al meer dan dertig jaar samen en hebben twee dochters, Lola en Nona Tijger. Het geheim achter hun lange relatie? Dat ze een open relatie hebben, vertelde de zangeres twee jaar geleden aan de Volkskrant. “Het is nooit een geheim geweest.”

In 2019 was er een ‘speciaal iemand’ in Rob zijn leven, naast Angela en hun dochters. “Dat vind ik prima, want ik heb óver. Ik heb zoveel geluk en liefde en alles wat ik wil, ik heb zat. Snap je? En ik ga hem, mijn aller-allerliefste, in dat ene leven dat hij heeft, niet voor de voeten lopen. Met niéts”, vertelde Angela destijds. Ze heeft alles over voor ‘m. “Dan komt hij terug van haar, en hoe hij me dan knuffelt, dan zié ik gewoon hoe gelukkig hij is. En dat geluk gun ik hem. Ik gun het haar zelfs.”

Niet altijd makkelijk

Hoewel het dus klinkt alsof een open relatie hét geheim is voor een lange relatie, betekent het niet dat het altijd makkelijk is om elkaar zo vrij te laten. “Is onze relatie daardoor makkelijker? Nou, nee. Het is niet altijd makkelijk. Maar het is óók niet echt heel moeilijk. Die man is een vrije ziel. Een fantastische, lieve, trouwe, vrije ziel. En die moet je niet willen beknotten, klaar.”

Ben je nou wel heel benieuwd geworden naar deze Rob? Dat snappen we. Angela heeft het namelijk vaak over hem, maar deelt vrij weinig van haar liefde op social media. Voor beeldmateriaal moesten we dus behoorlijk ver de archieven induiken. Kijk mee.

Uit elkaar

Op een gegeven moment lieten Angela en Rob elkaar zo vrij, dat ze niet meer samen woonden. Vorige zomer verhuisde de Dolly Dots-zangeres binnen Amsterdam, terwijl haar partner veel tijd in Vinkeveen doorbracht. “We zijn nog wel liefdespartners, maar het heeft een andere vorm”, vertelde zij afgelopen zomer in Rooijakkers over de vloer. “We wonen niet meer bij elkaar. Dat was meer zijn keuze dan mijn keuze, maar het bevalt me zeer.”

“Hij is zichzelf opnieuw aan het ontdekken en dat vind ik heel knap”, aldus Angela. “Misschien gaan we wel uit elkaar (…) Je weet niet hoe het leven loopt, maar het gaat in ieder geval al dertig jaar goed.” Wat er ook gebeurt, de zangeres houdt onvoorwaardelijk van ‘haar’ Rob.

Tinder

Ze gingen inderdaad vorig jaar uit elkaar en Angela sloeg aan het daten via Tinder. “Wat een snoepwinkel is dat! Ik blijk een goede hand voor swipen te hebben, dus inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers“, vertelde ze erover.

Toch blijken Angela en Rob voor elkaar gemaakt te zijn, want ze vonden elkaar weer terug en besloten hun liefde een nieuwe kans te geven.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook