Praise be! Op deze datum staat seizoen 5 van The Handmaid’s Tale op Videoland

Markeer deze datum maar in je agenda.

Fans van The Handmaid’s Tale opgelet! Het duurt niet lang meer, voordat we eindelijk seizoen 5 van de dramaserie kunnen bekijken. Het spannende vervolg staat namelijk vanaf donderdag 15 september op Videoland. 

Vijfde seizoen

Het is al een tijdje bekend dat er een vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale komt, maar de opnames hebben door de coronapandemie flinke vertraging opgelopen. Volgens showrunner Bruce Miller is het wachten op de serie worth the wait. “Probeer niet te raden wat er gebeurt. Je zult namelijk niet kunnen bedenken wat er gaat gebeuren. Dat is het mooie aan de show”, verklapte hij een tijdje geleden aan IndieWire.

Nieuwe beelden

Waar genoeg series per seizoen een tikkeltje slechter of saaier worden, zitten wij bij The Handmaid’s Tale elk seizoen weer op het puntje van onze stoel. Het vijfde seizoen lijkt daarop geen uitzondering te zijn. In een nieuwe teaser die streamingdienst Hulu deelt belooft het gloednieuwe seizoen intenser dan ooit te worden.
Het vijfde seizoen gaat verder waar het vierde geëindigd is. June (Elisabeth Moss) heeft commander Fred Waterford (Joseph Fiennes) vermoord en is klaar om het nogmaals tegen Gilead op te nemen. Zo zien we in de teaser hoe June het opneemt tegen haar voormalige misbruiker Serena (Yvonne Strahovski). “They want a fight? Let’s fight“, horen we haar zeggen.

Afscheid nemen

Helaas zullen we niet alle handmaids terugzien in het vijfde seizoen van de bizarre serie, dat op 14 september in première gaat in Amerika (en dus een dag later in Nederland). Alexis Bledel, die de rol van Emily/Ofglen vertolkte, liet afgelopen mei weten dat ze zou stoppen. “Na lang nadenken voelde ik dat dit het moment was om afstand te nemen van The Handmaid’s Tale“, vertelde ze destijds aan Variety.

Bron: Grazia, RTL Boulevard, Hulu | Beeld: The Handmaid’s Tale

Laatste nieuws