Zomeractie: 4x Elegance voor maar €17,50

Wees er snel bij!

Lees ook

Het zonnetje schijnt en de temperaturen lopen op: jawel, het is zomer! Of je nou thuis vakantie viert in de tuin of naar een tropische bestemming reist, je zomer is pas echt compleet met een Elegance in je hand. En daarom hebben wij een fijne korting voor je.

Zomeractie

Of je nou op het strand ligt of op de bank, in het park of in de tuin: bij een mooie zomerdag hoort heerlijk leesvoer. Met Elegance geniet je van de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, accessoires, reizen, culinaire zaken en kunst & cultuur.

Speciaal om de zomer in te luiden, hebben wij een fijne actie om jezelf of iemand anders mee te verwennen: 4x Elegance op de mat voor maar €17,50. Dat is maar liefst 30% korting! Gebruik maken van deze deal? Klik HIER.

Zomeractie Elegance

Een Elegance abonnement is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je (schoon)moeder, zus, beste vriendin of leuke collega. Extra fijn: wie dit voordeelabonnement cadeau doet, verrast niet één keer, maar vier keer. Dat is namelijk het aantal edities dat de bofkont ontvangt.

Laatste nieuws

Zie ook