Musthave: deze te gekke Uniqlo tas vliegt als warme broodjes over de toonbank

Stylish, ruim én budget proof.

Lees ook

Een tas die stylish is, veel ruimte heeft en niet een rib uit je lijft kost… Hij bestaat! De Round Mini Shoulder Bag van Uniqlo is dé fashion musthave van de zomer en dit is waarom.

Musthave

Het begon allemaal op het social media platform TikTok, waar een dame haar nieuwste aanwinst liet zien in een video: de Round Mini Shoulder Bag van Uniqlo. “Jullie moeten deze tas van Uniqlo kopen”, vertelde zij. Niet alleen ziet de tas er effortlessly stylish uit, hij is ook ontzettend praktisch. Er past namelijk enorm veel in. Zo zien we in de video hoe ze er een lippenbalsem, een pak koekjes, haar portemonnee, sleutels, een oplader, een haarclip, haar koptelefoon, een fotocamera, een parfum en zelfs een EpiPen in kwijt kan. Hallo, perfecte summer bag!

@caitlinphillimore♬ Endless Love – Piero Piccioni

Viral

Binnen no time ging de Uniqlo-tas viral op het platform en de hashtag #uniqlobag heeft inmiddels al een whopping 3.6 miljoen views. Hoewel op social media vooral de beige en zwarte variant van de tas voorbij komen, is de populaire crossbody bag ook verkrijgbaar in het khaki, geel, blauw en rood. Genoeg keuze dus.

Budget proof

Niet alleen kun je ongeveer je hele hebben en houden kwijt in het tasje, ook is-ie erg budget proof. De Round Mini Shoulder Bag is namelijk voor 12,90 euro te scoren bij Uniqlo. Het slechte nieuws? De tas is zó populair, dat-ie bijna overal uitverkocht is. Wil je ‘m toch bemachtigen? Houd dan de website goed in de gaten of ga langs bij de Uniqlo-winkels in Amsterdam of Den Haag. Good luck!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook