Goedele Liekens reageert op kritiek badpakfoto

"Zo magertjes...alles oke?" vraagt iemand zich af.

Lees ook

Goedele Liekens plaatste dit weekend vol trots een foto in bakpak, maar kon op veel kritiek van haar volgers rekenen. De seksuoloog-politica laat de opmerkingen niet aan zich voorbij gaan en reageert met een nieuw kiekje.

Badpak

“Soms is happiness de enige filter die je nodig hebt #hetwaseenleukweekend”, plaatste Goedele na een heerlijk weekend bij een Instagramfoto waarop ze vrolijk poseert in een zwart badpak. Volgers hebben het idee dat ze is afgevallen en laten dat ook massaal weten. “Zo magertjes…alles oke?” vraagt iemand zich af. Een ander comment: “Wat is er met je gebeurd? Zo mager!”

Gelukkig zijn er ook mensen die het voor de brunette opnemen. “Laat haar toch, op zulke opmerkingen zit ze echt niet te wachten. Te dik of te dun, het is ook nooit goed”, klinkt het. “Goedele ziet er erg gelukkig uit op deze foto en dat is wat telt.” Iemand anders schrijft: “Maakt het wat uit? Ze ziet er goed uit. Te mager? Nee! Te dik? Nee!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Goedele Liekens (@goedeleliekens)

Comeback

De vele opmerkingen over haar gewicht zijn ook Goedele niet ontgaan. Op een volgende foto geniet de Vlaamse tv-persoonlijkheid van een grote hamburger en patat. “Zei er iemand dat ik te weinig eet?” lacht ze. Ook daar kan ze weer op een hele lading reacties rekenen. “Je bent perfect zoals je bent! Mensen weten niet wat jouw lichaam de laatste twee jaren heeft meegemaakt”, reageert iemand. Een ander zegt: “Laat de mensen maar praten, je ziet er top uit.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Goedele Liekens (@goedeleliekens)

Kankervrij

Goedele straalt eindelijk weer, nadat ze een moeilijke tijd heeft gehad. Eind vorig jaar maakte ze Liekens bekend dat ze huidkanker had, inmiddels is ze kankervrij verklaard. “Al zeg ik dat niet graag op die manier. Ik heb met de behandeling mogen stoppen, maar moet wel elke vier maanden gecontroleerd worden. Ik weet nooit of ik nu echt kankervrij ben, of het gewoon een pauze is in de kanker. Maar ik voel me in ieder geval stukken beter nu de behandeling gestopt is. Want die hakt er echt wel in, meer dan ik ooit had gedacht”, liet ze weten aan De Zevende Dag.

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook