De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de grote zomerspecial.

Lees ook

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de grote zomerspecial? Lees mee.

Mode

Zeeblauw doet het elke zomer goed, luchtig linnen is een must als de temperaturen stijgen en de Bretonse streep maakt elke vakantie een comeback. Maar als er één trend is waar je deze zomer mee opvalt, dan is het die van de felle kleuren wel. Wij hebben de mooiste items van deze grote zomertrends voor je verzameld. Verder deelt Lonneke Nooteboom zoals altijd weer haar hebberigmakende seizoensfavorieten en staat er een leuke winactie op je te wachten: drie prachtige items uit de nieuwe Neeve collectie.

Interviews

Zij was net terug van drie jaar Curaçao en totaal niet op zoek toen ze hem ontmoette. Hij zat in een relatie en had geen andere intenties dan vriendschap. Toch was de liefde tussen Goedemorgen Nederland-presentatrice Lisette Wellens (35) en Alwin Helmink (41) onvermijdelijk. Wij spreken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Verder neemt één van Nederlands bekendste chefs Julius Jaspers ons mee in zijn week en hebben we een onderonsje met actrice Olivia DeJonge, commercieel directeur van het onlangs gefuseerde Museon-Omniversum Iris van den Akker en singer-songwriter Sabrina Starke.

Tekst gaat verder onder de foto.

Elegance

Niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, spreken we Maureen Tan over haar nieuwe kookboek Java waarin ze bewijst dat niet alleen de Indonesische, maar ook de Javaanse keuken veelzijdig is. Ook deelt ze traditionele recepten die ze leerde bereiden dankzij de kookboekjes van haar moeder. Verder nemen we een kijkje in het stijlvolle, Londense appartement van de Franse interieurontwerpster Alix Getreide waar ze Frankrijk en Engeland laat samenkomen en delen we de mooiste plekjes van het schiereiland Kassandra in Griekenland.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van de Duitse schilder Max Liebermann die Nederland als zijn tweede vaderland beschouwde. Hij maakte er prachtige schilderijen – met het mondaine leven van de badgasten in de hoofdrol.

Beauty

Favoriete look in de zomer: een natural skin die er gezond en stralend uitziet. Minimale make-up en maximale bescherming staan hoog op ons lijstje deze maanden. Wij hebben de musthaves voor je verzameld. Verder praten we je bij over technologische beautytools waarmee jij je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau tilt.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!

Laatste nieuws

Zie ook