Sandra Bullock neemt een break: ‘Ik ben nu niet in staat om beslissingen te nemen’

"Ik ben opgebrand en moe..."

Lees ook

Haar nieuwste film The Lost City is nu te zien, maar het is voorlopig ook de laatste keer dat we Sandra Bullock (57) op het witte doek mogen bewonderen. De actrice voelt zich genoodzaakt om haar acteercarrière even on hold te zetten: “Ik ben opgebrand en moe…”

Opgebrand en moe

De actrice heeft ruim dertig jaar keihard gewerkt. Van Miss Congeniality tot The Proposal en de award winning film The Blind Side; het zijn slechts een aantal van de ruim 50 films die op Sandra’s cv staan. De afgelopen twee jaar maakte ze maar liefst drie films gemaakt en dat eist nu zijn tol. “Ik ben opgebrand en moe. Ik ben nu niet in staat gezonde en slimme beslissingen te nemen”, vertelt ze aan The Hollywood Reporter. De moeder van twee legt uit dat ze voor haar succes veel heeft moeten opofferen en dat als ze zo doorgaat, haar privéleven eronder zal lijden.

Ontevreden

Sandra benadruk dat ze heel dankbaar is voor haar succes, maar dat ze het zelf niet altijd inzag. “Ik was ontevreden met mijn succes en werkte daarom steeds harder om me zelfverzekerder te voelen”, vertelt ze. De brunette wil zich nu focussen op haar gezin en leren accepteren dat het oké is om even geen werk te hebben. “Het was alsof ik de hele tijd de koelkast opende, op zoek naar iets dat nooit in de koelkast stond. Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik moet stoppen met zoeken, omdat ik het hier niet zou vinden.” Nu is het tijd voor zichzelf. “Ik wil aan niemands schema vastzitten, behalve die van mezelf. Ik ga de tijd nemen om moeder te zijn.”

 

Family time

Of ze nog een comeback maakt? Dat weet de actrice nog niet, maar waarschijnlijk wel. “Ik wil doorgaan met wat doe, maar pas als ik klaar ben met moeder zijn. Ik weet niet wanneer dat is. Waarschijnlijk als het 16-jarige tieners zijn.” Sandra adopteerde als single moeder twee kinderen in 2010 en 2015. Ze is nu aan het daten met fotograaf Bryan Randall, maar een huwelijk zit er volgens haar absoluut niet meer in.

Bron: Express.co.uk, Yahoo, Harper’s Bazaar | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook