Charlize Theron verrast met zwarte coupe op de rode loper

Een flinke transformatie!

Lees ook

Denk je aan Charlize Theron, dan denk je aan een prachtige getalenteerde blondine. Maar op de rode loper van het Africa Outreach Project-gala in Californië verraste de actrice met een bijna pikzwart kapsel en werd goed duidelijk dat ze echt álles kan hebben.

Onherkenbaar

Waar de meeste vrouwen in de zomer voor een tintje lichter gaan, gaat Charlize juist donkerder. Op de rode loper van het Africa Outreach Project-gala in Californië moesten fotografen even twee keer kijken om de actrice te herkennen. Charlize verscheen met het populaire ‘mullet kapsel’ in chocoladebruin. We kunnen niet ontkennen: haar groene ogen springen eruit.

Tekst gaat verder onder de foto.

Filmrol

Toen een journalist vroeg naar haar opvallende make-over, liet de actrice doorschemeren dat het te maken heeft met haar rol in The Old Guard 2. In de eerste film in 2020 rockte ze een kort, bruin kapsel. “We zochten iets waaruit duidelijk wordt dat er veel tijd overheen is gegaan. In dat geval ga je voor een goede oude mullet”, aldus Charlize.

Transformaties

Qua kleur blijft de actrice, op een make-over voor een filmrol na, meestal trouw bij haar blonde lokken. In lengte wil Charlize echter nog wel eens experimenteren. Haarstylist Adir Abergel heeft regelmatig de schaar in haar haren gezet voor een bob, lob, verschillende pixie cuts of opgeschoren zijkanten. Toch zien we haar het meest met een nonchalante coupe tot haar schouders.

Bron: Movieweb, Vogue US | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook