Zo verklein je de kans op woninginbraak tijdens je vakantie

Een absolute must in ieder huis.

Lees ook

Of je nu in een appartement woont in een drukke stad of op een boerderij op het platteland… Het belangrijkste is dat je je thuis veilig voelt. En Ring helpt je daarbij. De afgelopen jaren is het merk uitgegroeid tot een complete lijn van betaalbare beveiligingsproducten. Elegance sprak met Alina d’Aubermont, Director of Product, Ring Alarm: “Ik hou van Ring, omdat ik onze missie waardeer: buurten veiliger helpen maken.”

Voel je veilig

“Ons huis is meer dan een paar stenen, het is onze veilige haven. De plek waar je als familie mooie herinneringen bouwt. Home security kan die veiligheid naar een hoger niveau tillen door een zekerheid te bieden die verder gaat dan het op slot draaien van je deuren. Met Ring ben je er zeker van dat alles veilig is, met dank aan instant alerts die je binnenkrijgt bij verdachte activiteiten, of de mogelijkheid om live video te bekijken, waar je ook bent.”

Eenvoudig

“Ik snap helemaal dat ‘smart security’ overweldigend kan lijken. Sommige mensen vinden het misschien zelfs futuristisch klinken of ze denken dat het ingewikkeld of kostbaar is. Maar de realiteit is dat het juist heel eenvoudig is om je huis te beschermen met beveiligingssystemen als de Video Doorbell of een DIY-alarmsysteem. Ring heeft een hele range aan apparaten die zo ontworpen zijn om gemakkelijk zelf te installeren, zonder professionele hulp, en al vanaf €49.”

“Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een Ring Video Doorbell die op batterijen werkt, die je zelf kunt ophangen zonder boren of elektrisch gereedschap. Van daaruit kun je je systeem uitbreiden, door bijvoorbeeld een Ring Alarm en sensoren te installeren die alerts naar je Ring app stuurt als er beweging wordt geconstateerd in en om je huis. Inclusief het openen van een deur of zelfs bij het breken van glas.”

Connecten

“Een van mijn favoriete dingen aan Ring, is dat je alle apparaten met elkaar kunt verbinden. Bijvoorbeeld: als het alarm wordt getriggerd, kun je ervoor kiezen dat al je camera’s automatisch geactiveerd worden en beginnen met opnemen. En dit alles kun je inzien en beheren vanuit de Ring-app. Maar hoewel Ring een volledig geconnect home security systeem biedt, zijn er natuurlijk altijd kleine, maar belangrijke zaken waar je zelf rekening mee kunt houden. Sluit altijd al je deuren en ramen, leg waardevolle spullen niet in het zicht en laat niet iedereen weten wanneer je op vakantie bent.”

Redactie favorieten

Op de redactie zijn we groot fan van de Ring home security producten. Hieronder onze drie favorieten. Benieuwd naar de hele collectie? Klik hier.

1. Alarm
Een eenvoudig in te stellen systeem dat te bedienen is met de speciale Ring-app. Uit te breiden met een bewegingsdetector, Glass Break Sensor of Indoor Cam, die ook op afstand in- en uit te schakelen zijn.

2. Ring Video Doorbell 4
Een premium videodeurbel op batterijen. Biedt alles wat nodig is voor een gerust gevoel wanneer je thuis bent of onderweg. Het bevat 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie en verbeterde dual-band 2.4Ghz/5Ghz wifi. En het beste van alles is dat je niets mist met de nieuwe Colour Pre-Roll video-previews.

3. Ring Floodlight Cam Pro
Ring’s meest geavanceerde beveiligingscamera voor buiten met 3D-bewegingsdetectie en vogelperspectief-functie. De Pro-editie bouwt voort op de features van de populaire Ring Floodlight Cam om gebieden buitenshuis te monitoren via ledlampen die worden geactiveerd als het apparaat beweging detecteert, en via HD-video.

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de collectie. Ring heeft een hele range aan apparaten, van simpele videodeurbellen tot hele beveiligingssystemen en allerlei accessoires. Het fijne is dat alle apparaten er ook nog eens stylish uitzien en in elk interieur mooi staan. Win-win!

Beeld: Ring

Laatste nieuws

Zie ook