3 To do’s die je deze week niet wilt missen

Mis het niet!

Lees ook

Van een inspirerende panel tot must-see expositie: deze drie dingen wil je deze week (plus extra lang Pinksterweekend!) niet missen.

Panel event over ‘Women in Tech’

Honeypot en Mindspace de handen ineen voor het organiseren van een panel event. Het onderwerp is: Diversifying Code: What does it mean to get “Women in Tech”. Op initiatief van Honeypot gaan experts waaronder Lina Kucinskaite (VanMoof), Isabella Brookes (WeTransfer), Khyati Vashi (Mollie), Amrita Ramsaransing (BRXS), Vivien Cheung (Airwallex)  en Silvia Mur Blach (Honeypot) het gesprek met elkaar aan over dit urgente onderwerp, want waarom werken er nog altijd voornamelijk mannen in de tech branche? Wat zijn obstakels om in deze branche te werken? En misschien belangrijker nog: hoe zouden er meer vrouwen aangetrokken kunnen worden om te willen werken in de tech branche? Uit vele onderzoeken is gebleken dat diversiteit in teams zorgt voor meer creativiteit, betere prestaties en een gezondere teamcultuur. Wordt het niet eens tijd dat ook deze ‘bro-culture’ wordt opgeschud? Hoe doorbreek je het stereotype van de mannelijke techneut? Je kunt je inschrijven via [email protected]

Waar: Mindspace Dam
Wanneer: 1 juni 2022 om 14PM

Lois Jeans Archive Sale
Lois Jeans, wie kent het niet? Het inmiddels zeer bekende merk werd opgericht in 1962 en het Spaanse bedrijf was daarmee het eerste Europese jeansmerk. Lois Jeans werd bekend doordat het gedragen werd door mode iconen en muzikanten en al snel veroverde Lois het straatbeeld en de dansvloer. Een mooi jeans merk met een bijzondere geschiedenis dus. Goed nieuws: het is alweer een tijdje geleden, maar er komt weer een sample sale aan! Zo kun jij voor een leuk prijsje zo’n te gekke jeans bemachtigen.

Waar: Parq Studios in Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 3 juni 2022 van 8AM-8PM | Zaterdag 4 juni van 10AM-3PM

Expositie HLAVA van Viktor Frešo

Wanrooij Gallery in Amsterdam presenteert een solo-expositie van de Slowaakse multimedia kunstenaar Viktor Frešo. De expositie HLAVA markeert een 10-jarige samenwerking. De galerie toont een kleurrijke selectie sculpturen, schilderijen en installaties met een prominente rol voor character ‘Niemand’ en een rond, minimalistisch hoofd. De multimedia kunstenaar reflecteert met zijn atypische kunstwerken op de huidige samenleving en cultuur. Op een kritische, provocerende manier uit hij zijn minachting voor de kunstscene en haar processen, maar met een lichte, humoristische en speelse ondertoon. Hij combineert grootse gebaren met een ontwapenende, ironische nederigheid en een korte interval tussen actie en reactie. Daarbij onthult hij ook donkere kanten van zijn ziel. Op innovatieve wijze maakt Frešo gebruik van materialen en progressieve technologie.

Waar: Wanrooij Gallery – KNSM-laan 301 in Amsterdam
Wanneer: 28 mei 2022 t/m 20 augustus 2022

Een nieuw restaurant ontdekken, een mooie expositie bezoeke, een festival dat je niet mag missen, een shopadresje waar je écht naar toe moet en nog veel meer… Ga jij er graag op uit? We tippen hier op Elegance regelmatig de leukste to do’s.

Laatste nieuws

Zie ook