Pyjama Chic: deze trend neemt de straten over

Je pyjama is niet meer alleen voor in bed.

Als corona ons één positief iets heeft gebracht, is het wel dat comfy kleding niet meer alleen voor binnen is. Dat geldt ook voor je pyjama. Pyjama Chic is namelijk dé trend voor het voorjaar.

Pyjama Chic

Pyjama’s zijn de komende maanden niet alleen om in te slapen, maar mogen ook op straat gezien worden. Waar enkele jaren geleden de satijnen pyjama’s hun intrede maakten in de modewereld, is het ditmaal de katoenen slaapkleding die furore maakt. Van matchende setjes tot een oversized nachthemd boven een jeans of juist een pyjamabroek met een basic topje: het mag allemaal.

Zo draag je de trend

We zeiden het al: deze pyjama-trend is ontzettend veelzijdig. Met een matching setje kun je alle kanten op. Draag het overhemd bijvoorbeeld op een basic wit hemdje en maak de outfit af met chunky sneakers. Of draag de top juist dichtgeknoopt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één onderdeel van het pyjama-setje te combineren met andere kledingstukken. Draag een lange ‘pyjamabroek’ bijvoorbeeld met een topje of satijnen blouse of een oversized overhemd op een jeans. Inspiratie nodig? Kijk mee.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Carr (@tayzimay)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Benthe Liem 🦂 (@bentheliem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOSEFINE H. J (@josefinehj)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amanda Djerf (@amandadjerf)

Wil je deze modetrend iets minder casual en iets meer chic maken? Neem dan een voorbeeld aan onderstaande look en combineer de broek met een gestructureerde blazer en eventueel een manteljas. Je kunt de look afmaken met witte sneakers, maar ook met een mooie hak of enkellaars.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MADITA🤎 (@___bluejeans)

Ideaal voor de zomer

Op zoek naar een casual look voor de lente en de zomer? Dan ben je bij deze trend absoluut aan het juiste adres. Kies bij voorkeur voor een goede katoenen stof. Dit materiaal blijft niet alleen langer mooi, het is ook nog eens een ideale stof voor de zomer. Katoen heeft namelijk als eigenschappen dat het natuurlijk aanvoelt op je lichaam, dat het makkelijk lucht doorlaat en dat het zich aanpast aan de temperatuur. Een katoenen setje is dus absoluut de investering waard, als je het ons vraagt!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws