Inspiratie: zo combineer je een simpele tanktop deze zomer

Een tanktop saai? Welnee!

Lees ook

Het mag nu dan wel een trend zijn, eigenlijk is de tanktop nooit uit de mode geweest. Iedere vrouw zou een simpele tanktop in haar garderobe moeten hebben en wij vertellen je waarom.

Veelzijdigheid

Comfortabel en cool is wat we willen in de zomer en aan die wensen voldoet de klassieke tanktop. De top is wellicht het meest veelzijdige item, aangezien het matcht met zoveel verschillende andere kledingstukken. En de tops zelf ook in veel varianten verkrijgbaar zijn. Denk aan fitted tanktops, straight tanktops, slightly oversized, cropped, gebreid of ribbed.

Met een tanktop kun je het zo casual houden als je wilt. Door het boven een jeans of shorts te dragen, bijvoorbeeld. Maar je kunt het ook chic maken met een paperbag broek of pleated skirt. En niet te vergeten, deze top is ideaal voor de onvoorspelbare Nederlandse zomer. Want ook onder een jasje staat het kledingstuk stylish.

Inspiratie

Daarnaast heb je ook nog wat speelruimte met de kleur. Met een witte, klassieke tanktop sla je de plank eigenlijk nooit mis. Het blijft de populairste kleur voor het item, maar deze zomer zien we ook variatie in het kleurenpalet. Van bold colors tot subtiel grijs en zwart. Het moge duidelijk zijn dat je met het stuk alle kanten op kunt, maar met een beetje inspiratie is natuurlijk niets mis. Wij verzamelden daarom een aantal fijne looks voor je.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marisa Martins (@_marisamartins_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Débora Rosa (@deborabrosa)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door jess. (@_jessicaskye)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CAROLINE HU (@caroline_hu)

Zomer trends

De tanktop is niet de enige zomertrend dit seizoen. De kleur roze ga je overal zien, de witte jeans maakt een comeback en ‘balletcore’ wordt steeds groter: outfits die ballet-elementen omarmen zoals tule, ballerina’s en roze. Als het op accessoires aankomt is de minibag populairder dan ooit, mag een dikke zwarte zonnebril niet in je tas ontbreken en  komt de brede tailleriem weer terug.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook

Denim shorts

Denim shorts: dit is hoe je ze stylish kunt combineren

Denim is the way to go, ook in de zomer!
Bruiloft

Take notes: deze outfits mag je absoluut niet dragen naar een bruiloft

Gaat je (beste) vriendin, zus of nichtje binnenkort trouwen en heb je (nog) geen idee wat je gaat aantrekken? Lees dan even onderstaande tips door, zodat je een outfitdebacle voorkomt en er gegarandeerd stralend uitziet.