Een zeldzaam kijkje in het huis van Kate Middleton en prins William

Lees ook

Geef toe, ook jij hebt altijd al een kijkje willen nemen in het royal huis van prins William en Kate Middleton. Die wens wordt nu een beetje waarheid, want ze hebben een glimp van hun woning laten zien.

Woonkamer

Prins William en Kate Middleton wonen in hun landhuis Anmer Hall en hebben volgers in een video een zeldzaam kijkje in de woning gegeven. Het koppel zat vorig jaar vanuit huis in een Zoom-meeting met de werknemers van het Hospice UK’s Just “B” counselling programma, de hulplijn voor werknemers van het ziekenhuis, waar The Royal Foundation tijdens de coronapandemie mee samenwerkte.

Tijdens de call zaten William en Kate in hun, zo lijkt het, woonkamer. De ruimte is chique, maar ook huiselijk en bevat een crèmekleurige bank met kussens met bloemenprint. Wat we nog meer spotten? Veel planten, een mooie grote spiegel én een lachende foto van hun zoontje George.

Thuisonderwijs

Het gezin woont in Kensington Palace in London, maar ze kregen dit stekje als huwelijkscadeau van Queen Elizabeth. William en Kate zijn na de eerste lockdown samen met hun drie kinderen Prins George, Prinses Charlotte en Prins Louis naar hun tweede huis gegaan, om daar te vertoeven toen de kinderen toch niet naar school hoefden wegens de coronamaatregelen. Kate vierde daar destijds zelfs haar 39e verjaardag.

De foto die ingelijst is, lijkt de foto te zijn die in 2019 voor George’s verjaardag werd gedeeld.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook