Dit zijn de zonnebrillentrends van dit jaar

Shoppen maar!

Lees ook

Waar de mini-brilletjes uit de jaren ’90 onlangs weer het straatbeeld domineerden, slaat het nu helemaal om. Groot, groter, grootst lijkt nu het brillen-motto! Wij hebben de trends voor deze zomer voor je op een rij gezet.

Oversized

De 70’s gaan nooit uit de mode en dat geldt ook als het aankomt op zonnebrillen. Hoe groter, hoe beter, geldt dit seizoen. Niks is te gek! Met flinke glazen en een breed montuur zie je er niet alleen on trend uit, maar weet je ook zeker dat je de zon uit je ogen houdt.

Vierkant

Ook zien we deze zomer volop hoekige monturen voorbijkomen. Vierkant, rechthoekig, rechttoe rechtaan. Groot of klein. We kunnen er geen genoeg van krijgen!

Felle kleur

Net als met fashion, zijn felle kleuren nu populairder dan ooit. Knalgroen, felrood, of knaloranje; zonnebrillen mogen deze zomer echt eyecatchers zijn. Ga monochroom door je hele outfit (én bril) in dezelfde kleur te dragen, of kies juist een bril in een kleur die eigenlijk een beetje vloekt bij de rest van je look.

Transparante eyecatchers

Als je écht wilt opvallen, dan kies je voor een (semi-) transparant montuur. Natuurlijk moet je er met zo’n lichte bril (lichte glazen incluis) wel rekening mee houden dat dit mogelijk ten koste gaat van je bescherming tegen de zon. Afijn, daar valt altijd een mouw aan te passen met een klassieke hoed of sporty pet.

Sportief

Of je op wintersport gaat? Zo ziet het er misschien uit, want de sporty brillen zijn here to stay. Zoek je een bril die je zowel fashionable als daadwerkelijk sportief kunt dragen? Ga dan voor merken die zich erin specialiseren, zoals Oakley. Wil je hem alleen voor fashion? Dan is de keuze reuze!

Of je nu voor lekker extravagant, klein en vierkant, of kleurrijk 90’s kiest, er is in ieder geval genoeg voor ieder wat wils deze zomer. Wij weten in elk geval wat we de komende weken willen shoppen; zonnebrillen! Laat de zon nou net op tijd komen…

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook

Bruiloft

Take notes: deze outfits mag je absoluut niet dragen naar een bruiloft

Gaat je (beste) vriendin, zus of nichtje binnenkort trouwen en heb je (nog) geen idee wat je gaat aantrekken? Lees dan even onderstaande tips door, zodat je een outfitdebacle voorkomt en er gegarandeerd stralend uitziet.