Moederdag actie: 4x Elegance voor maar €15

Het ideale moederdagcadeau? Goed en inspirerend leesvoer.

Lees ook

Het ideale moederdagcadeau? Wat ons betreft is dat goed en inspirerend leesvoer. Elegance dus. Zodoende bedachten we een actie die je niet aan je voorbij wilt laten gaan: sluit nu een abonnement af en ontvang vier keer Elegance voor slechts €15!

Korting

Of je nu je (schoon)moeder, zus, beste vriend(in) of jezelf wilt verrassen: Elegance is hét cadeau. Elegance-lezeressen zijn namelijk altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, kunst en cultuur en culinaire zaken.

Speciaal voor moederdag hebben wij een waanzinnig kortingsactie: 4x Elegance op de mat voor slechts €15. Gebruik maken van deze actie? Klik dan HIER.

Moederdag

Extra leuk: wie dit voordeelabonnement cadeau doet, verrast niet één keer, maar vier keer. Dat is namelijk het aantal edities dat de bofkont ontvangt.

Laatste nieuws

Zie ook

Vrij

Zo lang moet je vrij nemen om écht tot rust te komen

Je bent vast weleens een week op vakantie geweest en teruggekomen met het gevoel dat je nog niet volledig uitgerust was. Je neemt je voor om het de volgende keer anders te doen, maar hoe lang moet je dan vrij nemen om daarna écht zen weer aan het werk te gaan?