Elegance Beauty Favorites: de nieuwste beauty lanceringen op een rij

De favoriete nieuwe make-up, hair- en skincare producten van de Elegance redactie.

Lees ook

Beautyproducten, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom delen we hier de favoriete nieuwe make-up, hair- en skincare producten van de Elegance redactie die in maart gelanceerd werden.

Nieuwste producten

Op de redactie zijn we altijd op de hoogte van de laatste beautylanceringen. We ruiken als eerste nieuwe geuren, smeren als eerste nieuwe crèmepjes en testen als eerste nieuwe beauty tools en gadgets. Jawel, het is één grote beauty-speeltuin hier! We doen met alle liefde het voorwerk voor je en delen alleen de crème de la crème hier op Elegance.nl.

Elegance loves

Ondanks dat iedereen bepaalde favorieten is haar make-uptas heeft zitten, zoals die ene perfecte oogschaduwkleur, geweldige oogcrème en onmisbare wimperkruller, is het ook altijd leuk om te experimenteren met nieuwe producten. Hieronder de nieuwe producten waar wij op het moment geen genoeg van kunnen krijgen.

Om de week delen we op Elegance onze favoriete nieuwe producten op het gebied van make-up, skincare, haarproducten en tools. Denk aan de beste mascara voor volle wimpers, een haarserum voor glanzende lokken of een gezichtscrème waar je gegarandeerd een perzikhuidje van krijgt. Of wat dacht je van de nieuwste geurlanceringen, nagellakkleuren en beauty gadgets? Houd Elegance in de gaten om altijd op de hoogte te zijn!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook

Donkere kringen

Zo kom je van die donkere kringen onder je ogen af

Het zomerse tintje is helaas weer helemaal verdwenen en dat zorgt ervoor dat de oneffenheden in je gezicht beter zichtbaar worden, waaronder dus de donkere kringen onder je ogen. Elegance zet vijf do’s-en-don’ts op een rij.
bamboe kussensloop

Waarom je een bamboe kussensloop zou moeten aanschaffen

Slaap je op een katoenen kussensloop, dan is het misschien tijd om deze in te wisselen.