Kate Winslet en dochter voor het eerst samen in serie te zien

"Niemand weet dat ze mijn dochter is."

Dat Kate Winslet een fantastische actrice is, weten we allemaal. Maar ze is ook moeder. Haar dochter Mia Threapleton is in haar voetsporen getreden en is ook actrice, al weet niet iedereen dat. Het zal voor velen dan ook als een verrassing komen dat ze binnenkort samen in een serie te zien zijn.

Moeder en dochter

Kate en Mia zullen voor het eerst samen voor de camera verschijnen. Volgens The Sun hebben ze beiden een rol in het nieuwe seizoen van de Britse dramaserie I Am… De opnames zouden heel binnenkort beginnen en moeder een dochter spelen… Een moeder en dochter! In tegenstelling tot het echte leven, hebben ze in de serie een moeizame relatie. Wanneer de afleveringen te zien zijn, is nog niet bekendgemaakt. 

Andere achternaam

De 45-jarige actrice heeft dochter Mia met haar eerste man Jim Threapleton gekregen. Een van de weinige keren dat ze over haar sprak, was onlangs in de talkshow Lorraine. Kate sprak over Mia’s carrière als actrice en het feit dat ze die helemaal zelf heeft opgebouwd doordat ze niet dezelfde achternaam als haar moeder heeft.

“Mia is 20 en acteert. Ik denk dat ik altijd al het vermoeden had dat dit zou gebeuren…”, vertelt ze. “Een paar jaar geleden zei ze opeens: ik wil het proberen.” Al snel had ze haar eerste rol te pakken, maar niét omdat ze de dochter van is. “Het is voor Mia heel fijn dat ze een andere achternaam heeft, waardoor ze weet dat ze niet is gecast omdat ze mijn kind is. Dat was voor haar zelfvertrouwen heel belangrijk”, aldus de actrice

Acteerdebuut

Mia maakte haar acteerdebuut in de Italiaanse thriller-dramafilm Shadows, geregisseerd door Carlo Lavagna. In een eerder interview vertelde de jonge actrice daarover: “Shadows was de eerste film waar ik auditie voor mocht doen en het eerste script dat ik ooit had gelezen. Ik kon mijn geluk niet op.”

Tekst gaat verder onder de foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet PH (@katewinsletph)

Andere ervaring

Mia sprak eerder over de dochter van een bekende actrice zijn. “Ik heb nooit veel tijd doorgebracht op de sets waar mijn moeder werkte, het was altijd echt een uitje. Het is een heel andere ervaring als het je eigen werk is”, legde ze uit.

Kate was van 1998 to 2001 getrouwd met Mia’s vader Jim, daarna trouwde ze met Sam Mendes met wie ze zoon Joe (17) kreeg. In 2011 gingen ze uit elkaar. Nu is ze getrouwd met Edward Abel Smith, samen hebben ze zoon Bear (7).

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws