Tyra Banks voor het eerst in jaren weer in lingerieshoot

Ze voelt zich beter dan ooit in haar "nieuwe" lichaam.

Tyra Banks (48) heeft de lingerie shoots een aantal jaar terug al achter zich gelaten en wisselde haar modellen carrière in voor andere passies. Maar voor Kim Kardashian maakte ze een uitzondering: het voormalig topmodel schittert in de nieuwe Skims campagne.

Zelfvertrouwen

Tyra stond na lange tijd weer schaars gekleed – samen met Heidi Klum, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel – voor de camera, nadat Kim Kardashian haar over had gehaald om in de nieuwe Skims campagne te verschijnen. “Kim benaderde me en we hadden een mooi en eerlijk gesprek over de campagne”, vertelt ze aan Vogue UK. “Ik heb altijd al respect gehad voor haar bedrijven, maar na dat gesprek was het alleen nog maar meer. Ik had al zo lang niet meer model gestaan voor lingerie, maar stemde in nadat ik de lieve woorden van Kim had gehoord.”

Ondanks dat ze niet meer vaak in lingerie shoots te zien is, is ze wel groot fan van mooi ondergoed. “Ik ben dol op alles wat vrouwen zelfvertrouwen geeft”, vertelt ze. “Ik heb in mijn carrière vaak shapewear gebruikt en heb bewondering voor Kim dat ze fashion en shapewear zo goed samen heeft gebracht en het zo sexy heeft gemaakt.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims)

Veranderd lichaam

Onlangs vertelde ze aan Harper’s Bazaar nog openhartig over haar veranderde lichaam. “Ik ben 11 kilo zwaarder dan ik was op de cover van een heel bekend magazine met swimwear dat vorige jaar uitkwam”, vertelt ze doelend op de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2019. Toch zit ze nu een stuk beter in haar vel. “Ik had vroeger altijd het gevoel alsof mijn lichaam niet van mij was. Ik was altijd te dun of te dik”, zegt ze.

En dus viel ze voor verschillende diëten om aan het schoonheidsideaal te voldoen. Daar doet ze nu niet meer aan; ze focust zich op een gebalanceerde levensstijl en een gezond lichaam. “Ik geloof niet in diëten. Ik heb er veel gedaan en kan je vertellen dat het allemaal onzin is.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims)

Nieuwe hoofdstuk

De shoot voor Skims naam Tyra even terug in de tijd, want ooit was ze Victoria’s Secret model. Sterker nog: ze was de eerste zwarte Victoria’s Secret Angel. Een tijd waar ze nog altijd met veel plezier aan terug denkt. “Het waren jaren vol met eerste keren. Bijvoorbeeld de eerste zwarte Angel zijn, maar nog veel meer. In 2005 hing ik na tien jaar mijn vleugels aan de wilgen. En dat voelde goed. Ik was klaar voor een nieuw hoofdstuk ik mijn leven en carrière.” Tegenwoordig focust ze zich op hele andere dingen. “Al mijn tijd gaat in mijn start-up ijs bedrijf, SMiZE Cream.”

Bron: Vogue UK, Women’s Health | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws