Pretty in pink: roze is dé kleur van het voorjaar

En zo draag je de trend.

Lees ook

Als er tijdens de fashion weeks één ding duidelijk is geworden, is het wel dat roze dé kleur van komend seizoen is. Roze tuttig? Welnee!

Roze, roze en nog meer roze

Vorig jaar maakte de kleur roze al een voorzichtige opmars, maar nu kunnen we er niet meer omheen: roze is hot. Designermerk Valentino snapte het helemaal en hulde tijdens Paris Fashion Week niet alleen de modellen, maar de hele catwalk in het felroze. Van sweaters tot mantelpakken en van clutch bags tot platformhakken: we zagen alles in hot pink voorbijkomen. Kun je wel wat meer inspiratie gebruiken om hot pink in je garderobe te verwerken? Wij zetten onze favoriete looks voor je op een rijtje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellie Delphine (@slipintostyle)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Mix & match

Er zijn tal van verschillende manieren waarop je deze trend kunt dragen. Kies bijvoorbeeld een matching setje à la Emili Sindlev of mix and match zoals Ellie Delphine van @slipintostyle. En hoewel roze natuurlijk behoorlijk girly is (en je het ook absoluut zo kunt dragen, zoals Blair Eadie doet), kun je het ook wat stoerder maken. Kies bijvoorbeeld voor cargo pants en een stoer jasje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

Roze x basic

Is van head to toe in het roze niet helemaal iets voor jou? Snappen we ook. Toch is dat geen reden om hot pink helemaal aan je voorbij te laten gaan. Kies een of twee items in je outfit in de felle kleur en houd de rest basic, zoals Leonie Hanne doet. Zo maak je toch een statement, maar heb je niet het gevoel dat het teveel is.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook