Tijdloze kledingmerken op een rij

Sommige merken zijn blijvertjes.

De mode verandert constant, maar toch zijn er een aantal merken die echte blijvers zijn. Hun collecties worden aangepast aan de trends van dat moment, maar toch slagen deze merken er keer op keer in om uniek te blijven en hun eigen stempel te drukken. In dit artikel zetten we enkele tijdloze kledingmerken op een rij.

Armani Jeans

Een goede jeansbroek, dat is iets wat we allemaal in onze kast hebben hangen, wat je kledingstijl ook is. Een donker exemplaar voor de winter en tijdens het voorjaar draag je een lichtere jeans. Een goede jeansbroek moet comfortabel zitten en mag niet te snel afslijten. Je hebt er ook naar ieders zin: low, medium of high waist, skinny of een losser model en uiteraard in verschillende wassingen. Een Armani Jeans staat voor kwaliteit. Je betaalt misschien iets meer, maar deze jeansbroek zal dan ook jaren meegaan en er nog steeds even mooi blijven uitzien. Armani staat voor Italiaanse luxekleding, maar hun jeansbroeken zijn eerder casual. Toch is de kwaliteit nog steeds onberispelijk en zal je er lang geniet van hebben.

Prada

Prada is niet alleen bekend om zijn fashionable kleding, ook de schoenen in het assortiment zijn echte pareltjes. Op zoek naar een paar degelijke schoenen? Dan zijn de biker boots van Prada iets voor jou. Akkoord, ze zijn niet goedkoop maar je draagt natuurlijk een luxemerk aan je voeten. Bovendien zijn deze schoenen zeer mooi afgewerkt en te dragen onder zowat élke outfit. Ze matchen met een jurkje, een mom jeans en zelfs met een zwarte lederen broek. Bovendien hangt aan deze boots een bijzonder accessoire: een afneembaar etui waar je kleine spullen zoals een sleutel in kwijt kan. Dit maakt deze boots extra bijzonder, maar ook ontzettend stijlvol. High fashion, it is!

Moncler

Wie de naam Moncler zegt, denkt meteen aan dikke winterjassen met een heerlijke donsvulling. Gewatteerde jassen zijn typerend voor dit merk. Stijlvolle wintermode is dan ook waar Moncler voor staat: donsjassen, warme sjaals en mutsen, maar ook gewatteerde bodywarmers. Er is voor elk wat wils en je mag er zeker van zijn dat je ‘s winters geen kou zal hebben.

Louis Vuitton

Dit merk kan niet anders dan het rijtje van tijdlozen kledingmerken vervoegen. De handtassen van Louis Vuitton zijn dan ook legendarisch. Gemaakt van luxemateriaal en vervaardigd door echte vakmannen en -vrouwen. Je herkent deze tassen dan ook meteen aan hun iconische logo. Eigenlijk zou elke vrouw een handtas van Louis Vuitton in haar kast moeten hebben, want dit is wat we noemen een echte it-bag.

Photo by MohamadReza Khashai on Unsplash

Laatste nieuws