Indrukwekkend: de Fall Winter 2022-23 fashion show van Elisabetta Franchi

Er liepen niet alleen modellen over de runway, maar ook gewone vrouwen.

Milan Fashion Week is onlangs ten einde gekomen, maar gelukkig kunnen we nog even nagenieten dankzij prachtige beelden van diverse shows. Heb je de show van Elisabetta Franchi gemist? Geen probleem. We hebben alle looks uit de 2022-23 fashion show van de designer voor je op een rijtje gezet.

Fall-Winter 2022-23 fashion show

Elisabetta Franchi zette dankzij haar relevante stijl en sterke identiteit weer een succesvolle fashion show tijdens Milan Fashion Week neer. De Italiaanse designer toonde – zoals we van haar gewend zijn – hebberigmakende blazers, oogstrelende jurken en prachtige jumpsuits. Maar dat is niet het enige waarmee de designer punten scoorde. Op de catwalk toonden niet alleen modellen de prachtigste bodycons, maar schreden ook gewone vrouwen over de runway in flamboyante looks. Daar houden we van!

Colour pop

Onlangs schreven we al dat groen dé kleur van het voorjaar en de zomer wordt. Gelukkig hoeven we deze kleur geen vaarwel te kussen als de winter aanbreekt, want Elisabetta Franchi toont met haar Fall-Winter 2022-23 fashion show maar weer dat deze kleur booming blijft. Lichtgroene en pasteltinten groen maken echter wel plaats voor donkere tinten groen.

Ook bewees Elisabetta maar weer dat de kleur rood nooit uit de mode raakt. Zo zagen we prachtige dieprode tulejurken, knalrode minidresses en een galant red velvet jumpsuit. Wauw!

Elisabetta Franchi ging in 1995 als designer aan de slag in een kleine studio. Door haar talent duurde het niet lang voor ze een team van vijf personen in dienst had. Inmiddels zijn er ruim 300 werknemers bij Elisabetta Franchi in dienst, heeft ze wereldwijd meerdere verkooppunten, zijn haar fashion shows keer op een keer een groot succes en heeft ze meer dan 2,8 miljoen Instagramvolgers. Indrukwekkend!

Bron en beeld: Elisabetta Franchi

Laatste nieuws