Zo houd je de intimiteit goed in een lange afstandsrelatie

Het kan echt!

Zit jij in een lange afstandsrelatie? Dat kan soms best wel lastig zijn. Je kunt namelijk niet altijd bij je geliefde zijn. Ook voor de intimiteit in jullie relatie is een lange afstand natuurlijk niet altijd handig. Echter kun je er met wat creativiteit zeker voor zorgen dat dit niet verloren gaat in jullie relatie. Hoe je de intimiteit goed kunt houden in een lange afstandsrelatie? Lees snel verder, wij zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Blijf je best doen voor elkaar

De intimiteit goed houden in jouw lange afstandsrelatie? Dan is het belangrijk om je best te blijven doen voor elkaar. Jullie hebben natuurlijk jullie eigen leven, maar het is van belang om genoeg aandacht en tijd aan elkaar te geven. Een lange afstandsrelatie is al lastig, dus probeer hier het maximale uit te halen. Spreek echt af wanneer jullie elkaar even videobellen of spreken bijvoorbeeld. En uit altijd je gevoelens naar je partner, zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Een goede communicatie is belangrijk in een relatie, dus ook als je in een lange afstandsrelatie zit.

Probeer elkaar zo veel mogelijk te zien

Een lange afstandsrelatie is natuurlijk niet makkelijk. Je wilt elkaar uiteraard zo veel mogelijk zien, dus probeer dit ook te realiseren. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan, zeker als je echt enorm ver weg woont van je partner. Probeer toch zo veel mogelijk dingen samen te plannen, jullie willen tenslotte zo veel mogelijk bij elkaar zijn. Je zou er bijvoorbeeld aan kunnen denken om weekendjes weg of vakanties te plannen, zodat jullie voor meerdere dagen bij elkaar kunnen zijn. Door dit soort dingen te plannen, kunnen jullie hier echt naartoe leven en zal het extra fijn zijn om elkaar weer te zien. Hoe meer tijd jullie samen zijn, hoe meer de intimiteit tussen jullie zal zijn.

Gebruik erotisch speelgoed

Als je de intimiteit goed wilt houden in een lange afstandsrelatie, zou je ook kunnen denken aan erotisch speelgoed. Hierbij zou je bijvoorbeeld kunnen kijken naar het merk Lovense. Maar in hoeverre hebben seksspeeltjes invloed op de intimiteit in jullie relatie? Dankzij de technologieën van tegenwoordig bestaat er al erotisch speelgoed dat op afstand te bedienen is, bijvoorbeeld middels een app. En je raadt het al, dit is natuurlijk ideaal voor een lange afstandsrelatie.

Met behulp van zo’n seksspeeltje kunnen jullie dus intiem zijn op afstand en dit is zeer bevorderlijk voor jullie seksleven. Ben je op zoek naar een seksspeeltje dat op afstand te bedienen is? Dan kun je zeker eens kijken naar de Lovense Max 2. Als jij en je partner allebei openstaan voor het gebruiken van erotisch speelgoed, kan dit zeker iets zijn om over na te denken als jullie de intimiteit goed willen houden.

Hoewel het een stuk lastiger is dan bij een normale relatie, is het mogelijk om de intimiteit goed te houden in een lange afstandsrelatie. Wel moet je hier wat creatiever voor zijn, maar dat kan het juist ook enorm spannend maken. Juist omdat jullie elkaar niet heel vaak zien, kan de intimiteit fantastisch zijn zodra jullie weer bij elkaar zijn. Blijf je best doen voor elkaar en doe er alles aan om de lange afstandsrelatie te laten slagen!

Laatste nieuws