Puur natuur: zo ziet Carice van Houten eruit als ze uit bed rolt

Geen make-up, haren alle kanten op en de kreukels nog in haar gezicht.

Voor de rode loper zet Carice van Houten zichzelf graag volledig in de steigers, maar ze deelt net zo lief een kiekje waarop ze (letterlijk) net uit bed stapt.

Puur natuur

Geen make-up, haren alle kanten op en bij wijze van spreken de kreukels nog in haar gezicht: Carice deelde vandaag een kiekje die ze bij het wakker worden direct maakte. Ondanks dat ze er altijd uitziet om door een ringetje te halen, laat de actrice zien dat ze heus niet met een gezicht vol maquillage en perfect gestylde coupe wakker wordt. Zij is ook maar een mens. Toch best een verademing in een Instagram-wereld vol met picture perfect foto’s, nietwaar?

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone)

Verbouwd

Het uiterlijk van Carice is wel vaker gesprek van de dag. Ze nam toen plaats bij Jinek om over haar serie Red Light te praten, maar na de aflevering was vooral haar gebit trending topic. Ook werd er vermoed dat ze botox had laten doen. De actrice reageerde al snel zelf: “Haha is dit het gezicht van iemand die ‘verbouwd’ is? Kijk maar naar de serie dan kun je het misschien allemaal ‘beoordelen’. Fijne dag!” luidde haar comment. Om haar punt nog even duidelijk te maken, stuurde ze er een foto achteraan waarop ze duidelijk geen moeite had met het bewegen van haar gezicht. Kill ‘em with kindness, Carice!

Probleemgebit

De tanden van Carice zijn overigens helemaal niet zo nieuw als men suggereert. Ruim vijf jaar geleden kreeg ze er namelijk ook al commentaar op. “Heel Nederland is met mijn gebit bezig. Er zijn toch ook andere dingen waar je je druk over zou kunnen maken?”, reageerde ze toen op 3FM. “Ik heb al jarenlang een probleemgebit met veertien gaatjes en m´n voortanden. Ik dacht ik ga het een keer goed laten doen.”

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws