Stijlvol en comfortabel: deze schoenen spotten we momenteel overal op Instagram

Een absolute must-have!

Een paar hoge hakken staan natuurlijk prachtig, maar je hoeft niet altijd op stiletto’s te lopen om stijlvol voor de dag te komen. Neem nu deze slippers van het merk Birdies, hét stijlvolle it-item van dit moment. 

Birdies

De slippers van het Amerikaanse merk Birdies zijn momenteel ontzeggend geliefd. And we get why. De missie van het merk is om stijlvolle platte schoenen te ontwikkelen met het comfort van pantoffels. De Birdies-slippers zijn daarom voorzien van een superzachte gewatteerde zool, zodat je er de hele dag comfortabel op rond kunt lopen. En toegegeven: alleen al als we de foto’s van de schoenen bekijken zijn wij overtuigd van het hoge comfort-gehalte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Birdies | San Francisco (@birdies)

Ziet er behoorlijk zacht uit, toch? En zoals we al zeiden is de schoen erg stijlvol. Wij zetten daarom meteen wat outfitinspiratie voor je op een rijtje. Van suede flats tot muiltjes gemaakt van vegan-friendly materialen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Liv Schreiber (@livschreiber)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennyfer Taliaferro (@jennyjara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly Donohue (@wearskelly)

Trouwe fan

Steeds meer a-listers weten de stijlvolle flats van het San Francisco based merk te vinden. Ook hertogin Meghan Markle is een trouwe fan. Al in 2016 werd ze gespot in de comfortabele schoenen, de Starling en de Blackbird om precies te zijn. Ze droeg ze onder andere tijdens een wandeling door Redwoods Treewalk Rotorua in New Zeeland met prins Harry.

Marisa Shakey, co-founder van Birdies, vertelde destijds aan People dat Meghan de eerste celebrity was die hun schoenen droeg. Het resulteerde overigens een enorme sales boom. Zo ontstond er een wait list van 15.000 mensen die het paar wilden dat de hertogin droeg.

Bron: Marie Claire NL | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws