Happy new hair: prinses Sofia debuteert nieuw kapsel

Het is in ieder geval verfrissend!

Lees ook

Prinses Sofia luidt het jaar in met een nieuw kapsel. Niet iedereen is te spreken over het nieuwe kapsel van de Zweedse schone, maar gelukkig maakt het ook helemaal niks uit hoe anderen erover denken. En we kunnen niet ontkennen: verfrissend is het wel!

Nieuw jaar, nieuw haar

Afgelopen maandag woonden prinses Sofia en prins Carl Philip van Zweden het evenement Celebrate Democracy – 100 years bij, een van de eerste afspraken op de koninklijke agenda dit jaar. Een goed moment voor een nieuwe haarstijl, moet Sofia gedacht hebben. De Zweedse prinses heeft haar curtain bangs verruild voor een volle, rechte pony. Weer eens wat anders dan de standaard royal updo.

Tekst gaat verder onder de foto.

Prinses Sofia

Stoer of misser?

De reacties online zijn verdeeld. De een is dol op Sofia’s nieuwe, stoere kapsel. Eindelijk eens iets gedurfds en opvallends, waarvoor we normaal gesproken alleen bij prinses Charlene terecht konden. Maar veel mensen vinden het toch iéts te veel pony. Ook rees de vraag of de kappers in Zweden soms óók gesloten zijn, aangezien de pony tot in Sofia’s ogen lijkt te groeien. Ach, als ze zich er zelf maar goed bij voelt!

Afleidingsmanoeuvre

Daarnaast wakkert de nieuwe coupe meteen weer geruchten aan. Sofia zou niet de eerste royal zijn die haar lokken gebruikt om de aandacht af te leiden van een ander uiterlijk aspect, namelijk een groeiende babybuik. De jurk is er ook naar, dat moet gezegd worden. Zou het, een vierde kindje voor Sofia en Carl-Philip?

Zweedse royals

Voorlopig hebben prinses Sofia en prins Carl Philip in ieder geval hun handen vol aan hun koninklijke taken, nu een groot deel van de Zweedse royal family besmet is met het coronavirus. Koning Carl Gustaf en koningin Silvia hadden vorige week een positieve test, deze week zijn prinses Victoria en prins Daniel voor de tweede keer besmet. Aan Sofia en Carl Philip om de monarchie draaiende te houden!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook