Glitter & glamour: 10 feestelijke outfits voor oud & nieuw

More is more!

Lees ook

Nog heel even en het is 2022. Misschien waren de afgelopen 12 maanden niet helemaal wat je gehoopt had, maar misschien was het ook wel je beste jaar ooit. Hoe dan ook, we sluiten het jaar af with a bang en daar horen feestelijke outfits bij.

Glitter & glamour

De kans is groot dat je afgelopen jaar meer tijd thuis in joggingpak hebt doorgebracht dan je lief is. Des te meer reden om jezelf deze jaarwisseling helemaal in de steigers te zetten. Ondanks dat je waarschijnlijk helemaal nergens heen gaat. Maar hey, oliebollen eten op de bank is nog leuker in een glitterjurk!

Glitter & glamour

Je hoeft niet op een chique diner of spectaculair feestje te staan om je meest extravagante outfit uit de kast te trekken. Iets met zelf de slingers ophangen. Dus haar in de krul, rode lippenstift op en een outfit waar je u tegen zegt. Daar gaan we voor! Denk aan glitter & glamour. Pailletten. Over the top. More is more! Wij hebben de mooiste items alvast voor je uitgezocht, zodat jij alleen nog maar hoeft te shoppen.

Heb jij de corona-look helemaal omarmd en krijg je het Spaans benauwd bij het idee dat je je weer in een jurk moet hijsen? Wil je zelfs na het zien van de prachtige items hierboven nog steeds geen afscheid nemen van je joggingbroek? No worries, volgend jaar weer een kans. Onthoud deze outfit-ideeën -of schaf ze alvast aan- en tover ze volgend jaar weer tevoorschijn als je een speciale gelegenheid op de planning hebt staan.

Laatste nieuws

Zie ook