Zo gaat het nu met Beverly Hills 90210-actrice Gabrielle Carteris

Gabrielle Carteris speelde jarenlang de rol van Andrea Zuckerman in Beverly Hills 902010.

Lees ook

Toen Beverly Hills 90210 voor het eerst op tv verscheen, waren we meteen verslaafd. Ons favoriete personage? Dat was toch wel de slimme Andrea Zuckerman, gespeeld door Gabrielle Carteris. Maar hoe gaat het nu met de actrice? Wij zochten het voor je uit. 

Beverly Hills 90210

Voordat Gabrielle de rol van Andrea in de wacht sleepte in BH 90210 had ze al diverse films en series op haar naam staan. Zo was ze te zien in de serie Another World en had ze een rol in de film To Face Her Past. Haar doorbraak als actrice kreeg ze echter pas toen ze in 1990 de rol van de zestienjarige Andrea Zuckerman in de wacht sleepte in BH 90210.

Fun fact: Gabrielle speelde dan wel een zestienjarige, maar in het echte leven was ze destijds al dertig. Na vijf jaar in de serie te spelen, besloot Gabrielle dat ze haar eigen talkshow wilde hosten en stopte ze met BH 90210. Helaas was dit geen succes en werd de show na een jaar stopgezet. Gabrielle was daarna nog in een paar afleveringen van BH 90210 te zien.

Beverly Hills 90210
De Beverly Hills 90210-cast

Carrière

Hoewel Gabrielles talkshow werd stopgezet, zat de actrice zeker niet stil. Zo verscheen ze in diverse films en scoorde ze een rol in series als My Alibi en Code Black. Momenteel werkt ze aan de serie We Own This City, die volgend jaar uitkomt.

Hoewel het nu goed gaat met Gabrielle en haar carrière, is dat weleens anders geweest. Zo raakte ze in 2006 gewond tijdens de opnames van de film Past Tense. De actrice raakte gedeeltelijk verlamd aan haar gezicht en naar eigen zeggen had dit zes maanden effect op haar spraak. Gelukkig kwam de actrice er na een lange weg weer bovenop.

Privé

Inmiddels is Gabrielle 61 jaar oud en ziet ze er nog steeds geweldig uit. De blondine vond de liefde van haar leven in beurshandelaar Charles Isaacs. De twee stapten in 1992 in het huwelijksbootje en kregen twee kinderen. Hun eerste dochter, Kelsey Rose, werd geboren op 11 mei 1994 en hun tweede dochter, Mollie Elizabeth, kwam ter wereld op 8 februari 1999.

Laatste nieuws

Zie ook