Toe aan een smakelijk hoogtepunt? Elegance tipt

Wij beginnen weer spontaan te watertanden.

Lees ook

Christmas is coming en dat betekent dat we nog snel even de laatste boodschappen in huis halen, cadeautjes inpakken en het kerstmenu voorbereiden. Heb jij nog geen idee wat voor toetje jij wilt serveren? Dan tippen we je graag de lekkernijen van Waldorf Astoria. 

Zoete lekkernijen

Wanneer je verzot bent op hartige en zoete delicatessen zit je deze lockdown bij het Amsterdamse hotel Waldorf Astoria gebakken. Chef Sidney Schutte en Vipin Charly laten jou en je dierbaren thuis genieten van hun kookkunsten nu de echte afternoon tea voorlopig niet door kan gaan. Het perfecte toetje voor een knus (kerst)diner at home als je het ons vraagt.

Waldorf
De Luxury at Home afdeling voorziet jou graag op een dag naar keuze tussen 13.00 en 17.00 uur van diverse hapjes to share. De Afternoon Tea box (39,50 per persoon) bestel je gemakkelijk via hun website en is op te halen in het hotel. Extra leuk: Waldorf Astoria Amsterdam giftcards om te geven.
Beeld: iStock 

Laatste nieuws

Zie ook

Vrij

Zo lang moet je vrij nemen om écht tot rust te komen

Je bent vast weleens een week op vakantie geweest en teruggekomen met het gevoel dat je nog niet volledig uitgerust was. Je neemt je voor om het de volgende keer anders te doen, maar hoe lang moet je dan vrij nemen om daarna écht zen weer aan het werk te gaan?