Emily in Paris-actrice Camille Razat deelt haar skincare-routine

Zo komt Camille dus aan haar prachtige huid.

Lees ook

Saison Deux van Emily in Paris staat sinds gisteren dan eindelijk op Netflix. En ook in dit seizoen zijn we weer helemaal onder de indruk van de jaloersmakende outfits en make-uplooks. Camille Razat neemt de rol van Camille, de stylish Franse vriendin van Emily, voor haar rekening en ziet er in zowel de serie als in real life altijd flawless uit. Maar wat is haar geheim?

Skincare-routine

Met make-up die er altijd stralend uitziet, moet Camille wel wat make-upgeheimen hebben. Toch blijkt haar skincare-routine verrassend modeste. “s Ochtends gebruik ik een serum, en ik masseer mijn gezicht met een gua sha-tool. Zo’n massage helpt tegen zwellingen en verbetert de conditie van mijn huid. ’s Avonds verwijder ik altijd, maar dan ook echt altijd, mijn make-up, om te zorgen dat mijn huid fris is als ik wakker word”, vertelde de L’Oreal Paris spokesperson onlangs aan onze collega’s van Marie Claire. 

Bescheiden make-up

Op draaidagen en tijdens events verschijnt Camille met prachtige make-up, maar het betekent niet dat de actrice hier zo verknocht aan is dat ze het elke dag opheeft. “Ik moet zeggen dat ik niet elke dag make-up draag”, deelt ze. “Als ik geen shoot of draaidag heb, probeer ik mijn huid zo veel mogelijk te laten ademen.”

Is het wel een make-up kinda day? Dan kiest Camille vaak voor naturel make-up. “Een beetje contouren met een bronzer om mijn jukbeenderen sterker te laten uitkomen, wat blush op mijn wangen, het puntje van mijn neus en oogleden – daar krijg je een heel frisse look van. Dan een beetje mascara, wat concealer om donkere kringen weg te werken en ik vul mijn wenkbrauwen een beetje in. That’s it!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook