Dit zijn koningin Elizabeths favoriete parfums

Met deze geuren kun je precies hetzelfde ruiken als the queen.

Lees ook

Als we inbeelden hoe queen Elizabeth ruikt, denken we al snel aan een intense bloemengeur met een dubbele portie zoete decadentie. Hoewel de koningin zelf nooit onthulde welk parfum ze draagt, zou Elizabeth volgens verscheidene insiders verknocht zijn aan de geur van rozen en anjers. 

Trouwdag

Hoewel het inmiddels zo’n 73 jaar geleden is dat Elizabeth in het huwelijksbootje stapte met grote liefde prins Philip, houdt het royal experts nog steeds bezig welke geur de koningin op deze dag droeg. De queen droeg destijds een bloemige geur en velen zijn het er dan ook over eens dat ze de geur White Rose van het merk Floris droeg.

White Rose is een bloemige geur met noten als roos, iris, violen en anjer. In tegenstelling tot een van de favoriete, dure geuren van koningin Maxima is deze eau de toilette heel betaalbaar. Zo bemachtig je een flesje van 100 milliliter voor nog geen €82.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris London (@florislondon)

Favoriete geur

White Rose is dan wel de eau de toilette die de koningin naar verluidt op haar trouwdag droeg, maar tegenwoordig is dit niet (meer) de geur die ze elke dag op haar pols spuit. Volgens Vogue zou de koningin nu de geur L’Heure Bleue van Guerlain dragen.

Guerlain

L’Heure Bleue is wederom een geur die noten als anjer en iris heeft. Voor deze eau de parfum moet je voor een flacon net iets meer leggen. Voor een geur van 75 milliliter betaal je €125, maar dan kun je wel precies hetzelfde ruiken als the queen.

Bron: Beau Monde, Town and Country | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook