Kerstactie: een jaarabonnement op Elegance voor maar €25

Mis dit niet!

December is the season of giving, met Kerstmis als hoogtepunt. Middels prachtige geschenken wordt de liefde voor dierbaren geuit en bijzondere familiaire banden en vriendschappen gevierd. Heb jij nog geen cadeau in huis? Geen paniek, geef een Elegance-abonnement – die je nu afsluit met een geweldige korting!

Kerstactie

Lekker knus op de bank onder een dekentje zitten met een kop warme chocolademelk, terwijl buiten de eerste sneeuwvlokken vallen… Dat is het ultieme gevoel van winter! Voldoende leesvoer is dan natuurlijk een must. Met Elegance blijf je op de hoogte van de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, accessoires, reizen, culinaire zaken en kunst & cultuur. Wat wil je nog meer?

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een waanzinnig kortingsactie: een jaar lang Elegance (8 edities) in de brievenbus voor slechts €25. Dat is maar liefst 50% korting! Gebruik maken van deze actie? Klik dan hier.

Een Elegance abonnement is het perfecte cadeau voor je (schoon)moeder, zus, beste vriendin of leuke collega. O, en het is natuurlijk niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen… Onthouden dus voor als je je wishlist gaat samenstellen! En natuurlijk: Merry Christmas and a Happy New Year van team Elegance!

 

Laatste nieuws