Getest: hoofdredacteur Hilde pakt pigmentvlekken aan met nieuwe NIVEA verzorgingslijn

Bekijk snel de before & after foto's!

Lees ook

Pigmentvlekken kunnen verschillende oorzaken hebben: te veel zon, hormonale veranderingen of huidveroudering. Dit zorgt ervoor dat de productie van melanine, een natuurlijk pigment dat de huid kleur geeft, toeneemt, met vlekjes of vlekken tot gevolg. Hoofdredacteur Hilde Veeren pakt haar pigmentvlekken aan middels de nieuwe NIVEA Cellular Luminous630-producten en deelt hier haar ervaringen.

Luminous630-lijn

“Ik heb sinds een paar jaar last van pigmentvlekken. Ik ben in de zomer veel buiten en ik denk dat de vele rondjes hardlopen in de zon mijn huid niet veel goed hebben gedaan. Ik ben dan ook ontzettend nieuwsgierig naar de Luminous630 lijn van NIVEA. Deze bestaat uit de volgende producten: NIVEA Cellular Luminous630 Anti-Spot Nachtcrème, NIVEA Cellular Luminous630 Oogcontourcrème, NIVEA Luminous630 Handcrème SPF15, NIVEA Cellular Luminous630 Anti-Spot Corrigerend Serum en de NIVEA Cellular Luminous630 Anti-Spot Dagcrème SPF50. Die laatste twee producten bestaan al wat langer, de eerste drie zijn afgelopen november gelanceerd. De lijn belooft bestaande pigmentvlekken te verlichten en de vorming van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. Het resultaat dat ze beloven: een egale huid, met de eerste zichtbare resultaten al na vier weken.”

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor alle NIVEA NIVEA Cellular Luminous630 Anti-Spot-producten hier.

Nivea

Smeren

“Ik gebruik weinig tot geen make-up, maar vind het toch belangrijk om elke ochtend en avond mijn gezicht te reinigen. Na het reinigen van mijn gezicht begint mijn smeerritueel. Ik start met het serum, dat romig en dun tegelijk is en heerlijk smeert. Wat meteen opvalt is de subtiele geur. Heerlijk! Na het serum smeer ik ’s ochtends met de dagcrème, gevolgd door de oogcontourcrème. Deze zit in een fijn tubetje, waardoor je nooit te veel product gebruikt en je hem voorzichtig kunt aanbrengen rondom het oog. Wel zo prettig, want we weten allemaal dat de huid onder je ogen gevoelig is. Bovendien heb ik een hekel aan verspilling. ’s Avonds gebruik ik in plaats van de dagcrème de nachtcrème. Een iets rijkere crème, die perfect is voor mijn droge huid dit seizoen.”

Resultaat

“Natuurlijk ben ik ongeduldig en kijk ik elke dag in mijn vergroot-spiegel met extra felle lamp. En nee, je ziet van dag op dag geen verschil. Maar het is natuurlijk niet voor niets dat ik een voor en na foto maak, niet alleen voor dit artikel, maar ook voor mezelf. Want kleine verschillen vallen niet op, maar tussen dag 1 en dag 28 zit wel degelijk een verschil. Zelfs mijn collega’s valt het op dat mijn wangen minder vlekkerig zijn (ik draag geen make-up en verberg de vlekken dus ook niet).”

Benieuwd naar het resultaat? Hieronder zie je de before & after foto’s.

“Ik ben tot nu toe heel tevreden over hoe het eruit ziet. Het verschil is misschien nog niet enorm, maar dat verwachtte ik ook niet. Good things take time… Maar als dit na een maand smeren al het resultaat is, dan ben ik heel benieuwd hoe mijn gezicht er over zes weken uitziet!”

“De handcrème met SPF15 smeert heerlijk en is echt een genot nu het weer kouder wordt buiten en we zo vaak onze handen moeten desinfecteren. Ik heb niet echt last van pigmentvlekken op mijn handen, maar als de handcrème net zo effectief werkt als de gezichtcrème, dan zal het resultaat net zo goed zijn.”

Laatste nieuws

Zie ook