Even wegzwijmelen: dit zijn de prachtige looks van Chanels 2021/22 Métiers d’art Show

Wij zijn verliefd op deze prachtige looks.

Chanel haalde dit jaar weer alles uit de kas om een prachtige 2021/22 Métiers d’art show neer te zetten. In het indrukwekkende Le19M-gebouw in Parijs showden Chanels modellen de mooiste kleurrijke jassen, sierlijke see-trough stoffen en veel indrukwekkende borduursels. 

Métiers d’Art

Elk jaar zet Chanel tijdens de Métiers d’Art-show haar getalenteerde ambachtslieden in het zonnetje. Dit jaar presenteerde het modehuis oogstrelende looks in Le19M. Een indrukwekkend gebouw dat gevestigd is in Parijs en waar mode centraal staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CHANEL (@chanelofficial)

Looks

De Métiers d’Art-collectie wordt omschreven als stedelijk, maar toch verfijnd. Veel looks bestonden dan ook uit tweed, wol, felle kleuren, en indrukwekkende borduurwerken. Deze borduurwerken zijn dan weer geïnspireerd op de structuur van het Le19M-gebouw. Ook bestaan diverse accessoires uit grote parels, zijn lange zwarte, leren handschoenen van de partij, en mogen gouden ornamenten uiteraard niet ontbreken.

Bekijk hieronder alle looks:

Modellen Fran SummersPan Haowen en Mariam de Vinzelle hadden onder anderen de eer om de looks in Parijs te tonen.

Filmregisseuse Sofia Coppola, Bohemian Rhapsody-actrice Lucy Boynton en Vanessa Paradis waren naar Parijs afgereisd om de looks op de runway te zien. “Als ik naar een show ga, maak ik altijd mentale notities van outfits voor red carpet-evenementen, maar ook voor op het podium”, deelde Vanessa na de show met WWD. “Deze show was daar perfect voor, want er waren zoveel jasjes met lovertjes te zien; allemaal dingen die je je helemaal kunt voorstellen op het podium van een concert, omdat ze het licht opvangen en zo mooi bewegen.”

Bron: Chanel, WWD, Grazia | Beeld: Chanel

Laatste nieuws