WIN: jouw ideale winterlaars van Another-Label

Doe snel mee!

Wil jij de winter trotseren met een paar stoere boots aan je voeten? Dan kan! Je maakt namelijk kans op een paar winterlaarzen van Another-Label naar keuze. Doe snel mee!

Stoere boots

Het Amsterdamse merk Another-Label – dat staat voor hoge kwaliteit, transparantie en authenticiteit – heeft een nieuwe wintercollectie gelanceerd. Variërend van feestelijke jumpsuits en comfortabele broeken tot warme jassen en stoere boots. Alhoewel eenvoud centraal staat, verrast het merk elk seizoen weer met prachtige kleuren en subtiele prints. En niet te vergeten met zijdezachte én duurzame materialen. De hele collectie bekijken? Klik hier.

Verschijn jij deze winter ten tonele met een subtiele haklaars, grove plateauzool of originele moonboot? De keuze is dit keer volledig aan jou. Onze persoonlijke favoriet is het paar beige laarzen inclusief plateau. Die geeft elke outfit direct een stoere twist en laat je lopen op wolken.

Doe mee

Wil jij kans maken op een paar Another-Label laarzen naar keus? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 14 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.
Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws