De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel!

Wat je kunt verwachten in het feestnummer? Lees mee.

Hoera, de nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in dit feestnummer? Lees mee.

Mode
In dit nummer shop je heel veel fijne mode voor het najaar: van fluweelzacht tot glimmend en van zwoel rood tot winters wit. En winterse mantels en knitwear. Ook presenteren we de meest waanzinnige feestjurken in tule, pailletten en satijn. Verder doen we verslag van de Dior Haute Couture Show in de tuinen van Musée Rodin in Parijs en deelt ook Lonneke Nooteboom natuurlijk weer haar hebberigmakende seizoensfavorieten.

Travel & lifestyle
Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, spreken we ook tv-kok Rudolph van Veen over zijn nieuwste bakboek én deelt hij een aantal heerlijke recepten. Verder delen we 8 tips voor een onvergetelijke vakantie op de Filipijnen, waar je cultuur kunt snuiven, kunt relaxen op parelwitte stranden, kunt zwemmen met walvishaaien en kunt genieten van vele delicatessen.

Kunst & cultuur
Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van Hendrick Avercamp (1585-1634) die wereldberoemd werd door zijn schilderijen van winterlandschappen en ijspret. Ook vertellen we je over het project Portraits of power: een verzameling (foto)portretten van oudere vrouwen die leven in lage-inkomenslanden. We delen de verhalen van Ana, Jane en Sabriye. Ze hebben het alledrie niet makkelijk, maar ondanks hun tegenslagen benaderen ze het leven met een lach.

Tekst gaat verder onder de foto.

Elegance

Beauty
We delen een overvloed aan fijne geuren, feestelijke make-up en (vegan) wondermiddelen, zodat je huid stralend het nieuwe jaar in gaat. Ook spreken we Aerin Lauder, die bijna 10 jaar geleden haar eerste parfum lanceerde, over de bossen, de Adirondacks en haar favoriete parfum. En praten we bij met Acqua di Parma-CEO Laura Burdese die ons alles vertelde over de Holiday Season 2021 Collection van Acqua di Parma in samenwerking met modehuis Emilio Pucci.

Feestnummer
Je vindt de leukste cadeautips voor hem, haar en de kleintjes. En ook voor jezelf: we delen namelijk de mooiste adventskalenders zodat je iedere dag verrast wordt met een cadeautje. Nog meer inspiratie voor de feestdagen vind je op de verlanglijstjes van onze redactie en je leest ook meteen hoe zij zich voorbereiden op een heerlijke kerst. Last but not least: in dit nummer lees je in De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop ook meteen wat 2022 voor je in petto heeft.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!

Laatste nieuws