WIN! Interieuritems van styliste Noëlle Baartmans

Doe mee en maak kans!

Win, win, win! Kriebelt het om je interieur om te gooien? Of hier en daar wat te spelen met nieuwe items en stijlen? Dan komt deze winactie als geroepen: je maakt kans op interieuritems van styliste Noëlle Baartmans t.w.v. €799.

Interieur

Sinds 8 mei 2020 heeft interieurstyliste Noëlle Baartmans de deuren van haar kantoor aan de Gerard Doustraat in Amsterdam geopend. Vanuit haar studio ontwerpt ze projecten, van het ‘afstylen’ van een woning tot de volledige inrichting van een holiday home. En van het adviseren voor restaurants tot het ontwerp van een volledig boutiquehotel.

In haar projecten vindt Noëlle het belangrijk om goed aan te sluiten bij de behoefte van haar klanten en hun lifestyle. Op vrijdag en zaterdag kun je bij Noëlle ook winkelen voor meubels en accessoires van designmerken, maar ook voor kleine merken uit onder meer Australië, LA, Frankrijk en Spanje. Naast shoppen en inspiratie opdoen kun je ook geheel vrijblijvend een afspraak inplannen voor interieuradvies.

win

Doe mee

Elegance lezeressen maken kans op drie prachtige items uit haar shop: de met pauwprint bedekte poef, het bohemien kussen en de schaal van keramiek. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Deze winactie loopt t/m 2 december 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Laatste nieuws