Zo koop je die ene dure tas

Graag gedaan!

Lees ook

Heb jij ‘m gespot, die tas van je dromen? Of wil je al de hele tijd een nieuwe smartphone? Nog maar even en dan is het kerst, en dat is natuurlijk het ultieme excuus om die tas te kopen. Te duur? Natuurlijk niet, alles is mogelijk, als je maar wilt. Achthonderd euro sparen op korte termijn lijkt heel lastig, maar dat hoeft het natuurlijk niet te zijn. Wist je dat een goede tas een gevoel van veiligheid geeft? Onderzoek naar tassen en de inhoud daarvan leert ons dat de gebruiker erg gehecht is aan zijn of haar favoriete tas.

De inhoud is altijd persoonlijk en belangrijk. En die tas zorgt ervoor dat die spullen veilig en beschermd zijn. Een goede tas past bij je kledingstijl en benadrukt je persoonlijkheid. Onbetaalbaar? Als je ‘De tas’ hebt gevonden, dan stel je alles in het werk om hem te scoren. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor tassen, maar bijvoorbeeld ook voor andere spullen. Wil je bijvoorbeeld de iPhone Apple 13 Pro, probeer dan de tips uit die we hieronder geven.

Zoek, sell and earn

Googelen, scrollen en struinen. Om je tas zo voordelig mogelijk te scoren ga je op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes. Zowel online als in real life check je het aanbod van tweedehands tassen. Het kan immers maar zo zijn dat jouw tas er gewoon tussen staat. Te koop om wat voor onbenullige reden dan ook. Tegelijkertijd kijk je met een kritisch oog naar je eigen kleding, schoenen en andere spullen. Zit er iets bij dat je niet meer gebruikt en kunt verkopen? Gewoon doen, zo maak je alvast een beginnetje voor de aankoop van die nieuwe tas. Nu je toch aan het googelen bent, zoek ook naar een bijbaantje. Pannenkoeken serveren in de horeca, kantoren schoonmaken, schoenen verkopen of teksten schrijven. Bijbaantjes vind je momenteel overal. Hoeveel uurtjes moet je eigenlijk werken voordat die tas binnen handbereik is?

Misschien ook handig om je oude iPhones te verkopen. Veel providers bieden een overzicht van alle iPhones op een rij en waarschijnlijk kun je jouw oude modellen er prima kwijt.

Zuinig aandoen

Het geld voor die ene ultieme tas kun je natuurlijk ook sparen door bewust heel zuinig aan te doen. Dat betekent voor de komende tijd; geen take-aways, geen nieuwe kleding, niet meer eindeloos chillen in de Starbucks en het bezoek aan de bedrijfs- of schoolkantine gewoon vergeten. In plaats daarvan let je op de kleintjes, drink je water in plaats van sap, maak je zelf een lunchpakketje en verzorg je je eigen avondmaaltijd. Chillen doe je gewoon thuis voor de buis met een gedeeld abonnement.

Beleggen met Peaks

Een hele andere manier van sparen, maar dan wel een die momenteel veel wordt toegepast. Met de App Peaks van de Rabobank leg je je wisselgeld opzij om te laten beleggen. Gaat het goed met de beleggingen dan kan dat kleine beetje wisselgeld uitgroeien tot een heus kapitaal. In de app kun je ervoor kiezen om iedere dag iets te beleggen of gewoon een weekje te pauzeren. Staat erop Peaks genoeg geld voor die tas? Dan kun je dit meteen opnemen. Check de app hier.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook