Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het meest opvallende modenieuws van deze week.

Dit wil je: de nieuwe Dior en Technogym Limited Edition

Technogym en Dior hebben de handen ineengeslagen om een exclusieve serie fitnessproducten in beperkte oplage te creëren. De fitnessproducten voor thuis zijn een loopband, een multifunctionele fitnessbank en een wellnessbal.
Deze speciale creaties, geproduceerd in Italië in Technogym Village, inspireren een levensstijl waarin lichaamsbeweging en stijl worden gecombineerd en zo mensen motiveert een gelukkiger en gezonder leven te leiden. De Dior en Technogym Limited Edition-series zijn vanaf januari 2022 exclusief verkrijgbaar in Dior-boetieks wereldwijd. Meer info vind je hier.

Dior x technogym

Om te luisteren: de EMPOWERED BY Claudia Sträter podcast

Onder leiding van presentator Thijs Willekes wordt er in de EMPOWERED BY Claudia Sträter podcast gesproken met krachtige en inspirerende vrouwen. Gedurende 45 minuten gaat Thijs in gesprek met vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. In de eerste vier afleveringen geven Anna Drijver, Gillian Tans, Iris Hond en Loes Noom styling tips, een kijkje in hun kledingkast en bespreken ze hun visie op wat kleding voor een vrouw kan betekenen. Stuk voor stuk geven ze antwoord op de prangende vraag die in elke aflevering terug komt: welke items in je kledingkast zetten jou in je kracht? De podcast beluister je via Spotify, Apple Music of www.claudiastrater.com/empowered-by/.

Loavies lanceert kledingcollectie met Nina Warink

Prachtige basics, trend items, sprankelende looks voor de feestdagen en mooie sieranden; de Loavies x Nina Warink collectie heeft het allemaal. De exclusieve limited edition collectie in samenwerking met de influencer bestaat uit maar liefst 79 stuk, dus er is voor ieder wat wils! Dus houd je van scherpe silhouetten en comfortabele fits in aardse kleuren, groene tinten en statement prints? Dan weet je wat je te doen staat. Je shop de collectie hier.

Loavies Nina Warink

Het Nederlandse basics modelabel Neeve lanceert tweede wintercollectie

Het Nederlandse basics modelabel Neeve lanceert haar tweede wintercollectie bestaande uit een selectie hoogwaardige items. De 7 stijlen uit de nieuwe collectie vormen de basis voor een vereenvoudigde en tijdloze garderobe. Denk aan essentiële en verfijnde kledingstukken met een perfecte pasvorm zoals een turtleneck, longsleeve t-shirt en veelzijdige wrap top van biologisch katoen. Stuk voor stuk gemaakt van duurzame kwaliteitsproducten, met zo min mogelijk impact op het milieu. Items uit de nieuwe collectie worden gemixt met items uit voorgaande collecties om te laten zien dat je niet elk seizoen een compleet nieuwe garderobe aan hoeft te schaffen. Bekijk de prachtige collectie hier.

Neeve

Specsavers’ Autumn Collection: Scandinavisch minimalisme geïnspireerd op de natuur

Specsavers lanceert haar Autumn Collection. Denk aan kleuren geïnspireerd op de natuur, helder acetaat, minimalistisch metaal en oversized frames. De hele collectie is ontworpen met een duurzame focus. Zo introduceert het merk binnen het herfst ensemble de LUXe lijn, waarbij het draait om respect voor de natuur. De 24 monturen zijn gemaakt van bio-based acetaat, gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals houtpulp, en gemengd met een plantaardige plastificerende oplossing. Ook is er de ReWear lijn. Deze monturen bestaan onder andere uit een combinatie van gerecyclede en bio-based materialen: per montuur worden vijf gerecyclede waterflessen gebruikt. Je shopt de monturen hier.

Specsavers LUXe lijn

Laatste nieuws