Inspiratie: de oversized suit is trending en zo draag je ‘em

Dé trend van het najaar.

Je kunt hem casual, stoer of chique dragen: de oversized suit is misschien wel een van onze favoriete trends van het seizoen. Wij verzamelden de mooiste outfits voor je, zodat je heerlijk inspiratie op kunt doen.

Strak in pak

Als er één outfit is waar wij geen genoeg van kunnen krijgen, is het wel een goede pantalon met een matching blazer. Al jaren is het pak ontzettend on trend en ook dit najaar zullen we deze outfit weer overal zien. Niet alleen is het een makkelijke outfit die je zo uit de kast trekt, je ziet er ook gelijk netjes en verzorgd uit. Ook is het ideaal om mee te layeren. Draag bijvoorbeeld een wit overhemd, sweatshirt of gebreide trui onder de blazer op koudere dagen. Doordat het pak dit najaar lekker oversized mag zijn, passen er genoeg laagjes onder.

Wat schoenen betreft kun je alle kanten op. Kies op de warmere dagen voor slides of een hakje en met koudere temperaturen voor een chunky loafer of een sneaker. Je maakt de look helemaal af met een strakke, lage knot en accessoires.

Influencers

Ook menig fashionkenner krijgt geen genoeg van de oversized suits. Als we Instagram mogen geloven, zit je met een neutraal gekleurd pak helemaal goed komend seizoen. Wil je liever een pop of colour? Ga voor een kobaltblauwe kleur. Kijk mee:

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door BRUNA (@brunabear)

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Shaw (@amyfuchsia)

Bron: Marie Claire | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.