Kate Middleton pronkt met strakke benen in minirok

Looking good!

Lees ook

Hoewel blote benen eigenlijk een koninklijke no-go is, mag er een uitzondering gemaakt worden als je zoals Kate Middleton op de tennisbaan staat. 

Killer legs

Het koninklijke kledingprotocol is strikt, maar niet als het op sporten aankomt. De hertogin van Cambridge waagde zich aan een potje tennis met US Open-kampioene Emma Radacanu en verscheen daarbij, zoals het hoort, in een sportief minirokje. Waardoor we er weer even aan herinnerd worden hoeveel uurtjes Kate in haar privégym doorbrengt. Nu ze eens geen rok tot over de knieën draagt zien we de killer legs van de hertogin beter dan ooit.

Ervaring

Hoewel Kate misschien niet opgewassen is tegen de 18-jarige tenniskampioene, heeft ze zelf ook de nodige ervaring met balletjes opslaan. Naast dat ze steevast op de tribunes van Wimbledon zit om de kunst af te kijken bij de beste tennisspelers ter wereld, staat ze zelf ook graag met een racket in haar handen. De privétennisbaan van de Cambridge’jes zou Kate gretig gebruiken – het is een van haar favoriete manieren om in beweging te blijven.

Tennis

Haar oudste kinderen wordt de sport ook met de paplepel ingegoten, vertelt een royal insider aan The Sun: “Als ze hun huiswerk naar tevredenheid hebben afgerond, krijgen prins George en prinses Charlotte tennislessen op hun tennisbaan. Kate speelt bijna dagelijks een potje met de kinderen en zij vinden het leuk om met haar te oefenen.”

Als je er zulke benen van krijgt, dan snappen we Kate wel. Toch maar een tennisbaan aan laten leggen in de achtertuin?

Kate Middleton

Kate Middleton

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook

Bewezen: overwerken is niet goed voor je

Onderzoek: overwerken is schadelijker dan je denkt

Je kent het wel, voordat de kantoorklok 18.00 uur slaat, wil je nog snel even de laatste mailtjes wegwerken, want dat kan heus geen kwaad. Toch? Wel dus...
bacteriën

Dit kantoorartikel bevat de meeste bacteriën

Dat je dagelijks op kantoor met bacteriën te maken krijgt is vast geen schok. Maar welk kantoorartikel de meeste bacteriën bevat? Daar hebben wij nu het antwoord op.
salaris

Nieuwe baan? Zo kom je erachter hoeveel salaris je waard bent

Bij een nieuwe baan moet je op veel dingen letten, zo ook hoeveel je gaat verdienen. Voordat je gaat onderhandelen over het juiste bedrag, is het belangrijk dat je weet wat je waard bent. Dit zijn de belangrijkste punten bij het berekenen van je salaris:
Carrière

Oei: deze gewoonte kan je carrière schaden

Blijf je vaak tot 's avonds laat op kantoor? En maak je absurd veel overuren? Dan moet je zeker even verder lezen.