Boxspring: van bioscoop naar slaapkamer

Zelf een beddenbioscoop houden doe je met een boxspring!

Al gehoord van de ‘beddenbioscoop’? Dit was een initiatief van Matt Sleeps, waarbij bezoekers languit liggend de beste films konden kijken in de bioscoop op een luxe boxspring. Hier werd ook het eten en drinken op geserveerd. Hoe comfortabel! Ben je van plan thuis je eigen beddenbioscoop te houden en een boxspring te kopen bij Matt Sleeps? Wij vertellen je meer.

De beddenbioscoop

De beddenbioscoop werd bedacht door Matt Sleeps, om een bijzondere ervaring te bieden nadat we lang niet naar de bioscoop konden door de lockdown. Daarom werd ruim 4.200m2 van Theater Amsterdam omgebouwd tot een echte beddenbioscoop. Daar waar normaliter 1.500 stoelen stonden, waren er nu 15 luxe tweepersoons-boxsprings geplaatst. Ieder bed stond op een verhoogd plateau, waarbij bezoekers al liggend goed zicht hadden op het grote scherm en de nieuwste bioscoophits konden aanschouwen. Overweeg je zelf ook een bedbioscoop te installeren en je eigen boxspring aan te schaffen, dan heeft dit je verschillende voordelen te bieden. We zetten ze voor je op een rijtje.

Zelf een boxspring kopen voor je thuisbios: de voordelen

Koop je een boxspring inclusief een goedmatrasvoor je eigen bedbioscoop, dan brengt dit diverse voordelen met zich mee. Een boxspring biedt namelijk de volgende voordelen voor jouw eigen beddenbioscoop in huis:
– Een boxspring biedt veel ligcomfort door de dubbele laag vering, waardoor je relaxt films kunt kijken in bed. En dan hebben we het nog niet gehad over hoe lekker je slaapt!
– De open verenstructuur van de boxspring zorgt ervoor dat er een uitstekende ventilatie en luchtcirculatie is. Hierdoor ontstaan er na het slapen niet snel vlekken in het matras.
– Boxsprings zijn geschikt voor verschillende type slapers en je kunt dan ook kiezen uit vele matrassen, bedbodems en toppers.
– De hoogte van de boxspring maakt het mogelijk om eenvoudig en en uit bed te stappen
– Boxsprings zijn doorgaans geheel op maat af te stemmen, waardoor je precies een boxspring kunt krijgen die bij jou past.
– Een boxspring geeft je slaapkamer een luxe uitstraling.

Vergeet dit niet bij het kopen van een boxspring

Ga je een boxspring kopen voor je bedbioscoop en natuurlijk om lekker op te kunnen slapen, dan zijn er diverse dingen waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan je gewicht, lengte en slaaphouding. Maar er zijn ook andere belangrijke punten. Misschien transpireer je veel in bed of heb je last van gewrichten die snel pijnlijk aanvoelen of gevoelig zijn. Door de juiste boxspring te kiezen, zul je niet alleen fijn films kunnen kijken in je eigen bed, maar ook nog eens heerlijk slapen. Kies daarom altijd voor een boxspring die geheel bij jou past. Wij wensen je veel plezier met je boxspring in je eigen bedbioscoop. 

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws