Backstage: de mooiste beauty looks bij Amsterdam Fashion Week

En de twee grootste beauty trends voor dit najaar.

Afgelopen week stond onze hoofdstad weer in het teken van mode voor Amsterdam Fashion Week. Maar behalve waanzinnige outfits op de catwalk, kwamen er ook te gekke beauty looks voorbij. 

Grootste trends

M.A.C Cosmetics verzorgde dit jaar de make-up tijdens Fashion Week voor onder andere de shows van NATAN en REconstruct. Daar kwamen de twee grootste make-up trends voor het najaar goed naar voren: puur natuur en futuristisch.

Au naturel bij NATAN

De ontwerpen waren vrouwelijk, maar met een minimalistische uitstraling. En zo ook de make-up die in het teken stond van bij jezelf blijven. Hierbij werd de natuurlijke schoonheid van de modellen omarmd en slechts met wat basis make-upproducten aangestipt.

Futuristisch bij REconstruct

REconstruct presenteerde hun freakshow REligion die draaide om jezelf uiten. Dus ook wat betreft de make-up. Opvallende, kleurrijke en futuristische beautylooks stalen de show. Bij deze trend zijn er geen regels en is er alle ruimte om te experimenteren. Ga los met kleur, overdreven eyeliners, en opvallende lippen. Alles kan en alles mag.

Je shopt most used M.A.C producten bij Amsterdam Fashion Week hieronder.

Beeld: Isabel Janssen voor M.A.C Cosmetics

Laatste nieuws