Tijdloze musthave: zo draag je het klassieke witte overhemd dit seizoen

Lees ook

Als er een item is dat je altijd in je garderobe moet hebben, is het wel een wit overhemd. Al verandert de manier waarop we hem dragen wel met de trends mee. Zo zien we 'm dit seizoen vooral open en in een extra grote maat.

Oversized

Jawel, deze zomer kiezen we er niet voor om het witte overhemd dicht te knopen of in je broek te proppen. We dragen het witte overhemd los en in een extra large variant. Zie het als een blazer, maar dan een luchtige versie.

Makkelijk te combineren

Op Instagram spotten we onder anderen influencers als Emili Sindlev en Benthe Liem al in een oversized wit overhemd. Een lekker nonchy lookje dat perfect is voor op een zonnige vakantiebestemming.

Dat het witte overhemd al jaren favoriet is bij menig modeliefhebber, is niet gek. Je combineert de witte blouse met denim, leer, zijde of zelfs wollen items. Draag je het witte overhemd los, dus zonder de knoopjes dicht te maken, dan doet-ie het ook nog eens goed over je bikini.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook

Bruiloft

Take notes: deze outfits mag je absoluut niet dragen naar een bruiloft

Gaat je (beste) vriendin, zus of nichtje binnenkort trouwen en heb je (nog) geen idee wat je gaat aantrekken? Lees dan even onderstaande tips door, zodat je een outfitdebacle voorkomt en er gegarandeerd stralend uitziet.